Închide meniul

Rafa Nadal s-a infectat cu Covid! Anunţul trist al spaniolului. Va rata primul turneu de Mare Şlem din 2022

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 14:08

Rafa Nadal s-a infectat cu Covid! Anunţul trist al spaniolului. Va rata primul turneu de Mare Şlem din 2022

Rafael Nadal s-a infectat cu Covid

Profimedia

  • Rafa Nadal s-a infectat cu Covid
  • Anunţul trist al spaniolului

Rafa Nadal s-a infectat cu Covid. Al şaselea jucător în clasamentul ATP, spaniolul tocmai a fost diagnosticat pozitiv şi șansele de a participa la Australian Open devin aproape inexistente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafa Nadal s-a infectat cu Covid!

Totul s-a întâmplat chiar când Rafa Nadal tocmai revenise pe teren după accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de peste patru luni. Planurile pentru noul sezon sunt date total peste cap.

Nadal, care este vaccinat, intenționa să participe la turneul ATP 250 de la Melbourne, care începe pe 4 ianuarie, iar apoi să ia startul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Fără o pregătire consistentă în spate, e puțin probabil ca spaniolul să fie gata pentru competițiile de la Antipozi, chiar dacă între timp va deveni negativ.

Reclamă

„Bună ziua tuturor! Țin să vă anunț că la întoarcerea mea acasă după turneul de la Abu Dhabi, am ieșit pozitiv la COVID la testul PCR care a fost făcut la sosirea în Spania.

Citește și:

Atât în Kuweit, cât și în Abu Dhabi, am trecut controale la fiecare două zile și toate au ieșit negative, cel mai recent fiind vineri, pentru care am primit rezultatele sâmbătă. Trec prin momente neplăcute, dar am încredere că mă voi face bine puțin câte puțin.

Reclamă

Acum sunt izolat acasă și am raportat rezultatul persoanelor care au intrat în contact cu mine. Ca urmare a situației, trebuie să am flexibilitate deplină în ceea ce privește programul meu. Îmi voi analiza opțiunile în funcție de evoluția stării mele. Vă voi ține la curent cu orice decizie privind viitoarele mele turnee! Vă mulțumesc anticipat tuturor pentru susținere și înțelegere”, a fost mesajul lui Nadal pe contul său de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aryna Sabalenka - Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open!
Australian Open • 25 ian., 15:12
Aryna Sabalenka – Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open! Jucătoarea din Belarus luptă să îşi păstreze trofeul
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare!
Australian Open • 23 ian., 18:53
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!
Jannik Sinner - Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open
Australian Open • 23 ian., 16:59
Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară
Australian Open • 23 ian., 11:51
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open
Australian Open • 18 ian., 19:46
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open! A revenit de la 0-2, într-un meci care a durat peste patru ore