Închide meniul

Rafael Nadal se pregăteşte intens înainte de revenirea în circuit! Cum decurg antrenamentele şi care este obiectivul pentru 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 11:43

Rafael Nadal se pregăteşte intens înainte de revenirea în circuit! Cum decurg antrenamentele şi care este obiectivul pentru 2024

Rafael Nadal se pregăteşte intens înainte de revenirea în circuit

Rafael Nadal, la Wimbledon / Profimedia

Rafael Nadal se pregăteşte intens înainte de revenirea în circuit! Carlos Moya, antrenorul jucătorului cu 22 de turnee de Grand Slam în palmares, a vorbit despre revenirea spaniolului în circuitul ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal va reveni pe teren după aproape un an, la Brisbane. El s-a pregătit în ultima perioadă la academia sa din Kuweit, acolo unde a mers fără prea multă încredere.

Rafael Nadal se pregăteşte intens înainte de revenirea în circuit!

După ce s-a pregătit la academia sa şi s-a antrenat alături de Arthur Fils, tânărul francez de 19 ani de pe locul 36 ATP, Rafael Nadal s-a convins că poate reveni la cel mai înalt nivel.

Carlos Moya a dezvăluit că spaniolul este mult mai încrezător şi că turneul de la Roland Garros reprezintă principalul său obiectiv. Cu toate acestea, Moya are un semn de întrebare în ceea ce priveşte revenirea lui Nadal în circuit, declarând că va fi dificilă trecerea de la antrenamente la competiţii oficiale:

„Rafa a ajuns crezând că nu mai poate să fie competitiv, dar a plecat convins că poate fi. Avem nevoie ca el să aibă meciuri în picioare şi să îşi găsească ritmul.

Reclamă

Mai sunt 6 luni până la Roland Garros şi mai sunt multe necunoscute, dar e clar că e abia aşteaptă să facă o treabă bună acolo, este turneul lui favorit.

Cea mai mare temere a mea este cum se va simţi după mai multe meciuri. Nu e uşor să treci de la antrenamente la competiţii”, a declarat Carlos Moya, citat de puntodebreak.com.

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal

Novak Djokovic a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal, după ce a asistat la ceremonia decernării Balonului de Aur. Nole a vorbit despre ivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și