Închide meniul

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: „Rafael Nadal e un jucător special pentru mine”

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 14:13

Reclamă
Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: „Rafael Nadal e un jucător special pentru mine

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: "Rafael Nadal e un jucător special pentru mine"

Novak Djokovic şi Rafael Nadal - Profimedia Images

Novak Djokovic a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal, după ce a asistat la ceremonia decernării Balonului de Aur. Nole a vorbit despre ivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic şi Nadal s-au duelat de 59 de ori în circuitul profesionist, începând din 2006, Nole având un uşor avantaj (30 de victorii la 29).

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: „Rafael Nadal e un jucător special pentru mine”

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Reclamă

Novak Djokovic a câştigat 96 de turnee

În vârstă de 36 de ani, Novak Djokovic este deţinătorul recordului de trofee de Grand Slam (24), zece dintre ele fiind cucerite la Australian Open. El a câştigat în total 96 de titluri la simplu şi este recordmanul de victorii în turneele ATP Masters 1.000 (39).

Jucătorul sârb este, de asemenea, co-deţinător al recordului de succese la Turneul Campionilor, alături de elveţianul Roger Federer, ambii cu câte şase trofee.

Djokovic a petrecut cel mai mare număr de săptămâni în fotoliul de lider al clasamentului mondial (397) şi este tenismanul care s-a clasat de cele mai multe ori pe primul loc în ierarhia ATP la final de an (7).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și