Închide meniul

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open: „Nu sunt suficient de puternic mental”

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 10:06

Reclamă
Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open: „Nu sunt suficient de puternic mental

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open - Profimedia Images

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open a venit. Numărul 3 mondial, victima unei eliminări surpriză în turul secund la US Open, joi la New York, a afirmat că nu a fost „suficient de puternic mental”, după ce a cedat în faţa olandezului Botic van de Zandschulp, cu 6-1, 7-5, 6-4, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu sunt suficient de puternic mental, nu am ştiut să răspund la anumite probleme. Dar vreau să subliniez că el a jucat foarte bine. Mă aşteptam ca el să-mi ‘ofere’ mai multe puncte gratuite, iar asta m-a perturbat. Nu am ştiut să-mi cresc nivelul. Am rămas la acelaşi nivel pe tot parcursul meciului, dar nu a fost suficient pentru a-mi oferi o şansă să revin. Am făcut multe greşeli”, a spus Alcaraz.

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open

„Poate şi calendarul competiţional este prea încărcat. Am jucat multe meciuri în ultima vreme la Roland-Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi poate nu am avut atât de multă energie pe cât îmi imaginam. Dar nu vreau să folosesc asta ca o scuză. Cred doar că am nevoie de mai multă odihnă înaintea marilor turnee şi voi reflecta la asta”, a spus el.

Alcaraz (21 ani), campion la US Open în 2022 şi câştigătorul trofeelor la Roland Garros şi Wimbledon în acest an, nu a mai fost eliminat în această fază la un turneu major din 2021, la primul său sezon în circuit.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:28

NEWS ALERTAlexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi

12:27

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal! Nigerianul le-a refuzat pe Chelsea şi PSG

11:54

Tragerea la sorţi din Europa League LIVE TEXT, 14:00. FCSB îşi află adversarele din grupa principală! Cele patru urne

11:09

Ferrari pe cai din ce în ce mai mari. Analiza lui Adrian Georgescu, înainte de Marele Premiu al Italiei

10:44

Prima plecare de la Rapid, în mandatul lui Marius Şumudică. Anunţul oficial al clubului: „Mult succes!”

10:38

PAOK şi Răzvan Lucescu s-au calificat în Europa League, după 6-0 „la general” cu Shamrock Rovers

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și