Închide meniul

Reacția lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a ales să participe fără antrenor la Dubai și Doha: ”Ea trebuie să găsească soluțiile pe teren”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 10:29

Reacția lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a ales să participe fără antrenor la Dubai și Doha: ”Ea trebuie să găsească soluțiile pe teren”

Reacția lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a ales să participe fără antrenor la Dubai și Doha

Getty Images

”Dacă ea a decis să joace fără antrenor, trebuie lăsată! Dacă nu vrea antrenor, să nu aibă antrenor! Simona Halep știe să joace tenis, doar a câștigat două Grand Slam-uri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meci, un antrenor ar putea să-i spună multe, dar, în timpul meciului, ea decide. Ea trebuie să găsească soluțiile pe teren. Ea trebuie să fie odihnită și să joace, că știe ce face!”, a spus Ilie Năstase, citat de wowbiz.ro.

Simona Halep, fără antrenor la Dubai și Doha

Înainte de turneele de la Dubai și Doha, Simona Halep a anunțat că nu va avea în staff niciun antrenor, după despărțirea de Marcu și Dobre. Simo a mai trăit experiența aceasta la finalul lui 2013.

„Sunt pregătită să plec, sper să fac treabă bună, pentru că aceste turnee chiar îmi plac. Nu obişnuiesc să îmi discut deciziile, domnii Marcu şi Dobre ştiu de ce am luat această decizie şi e suficient. Nu am căutat, am un sparring de la Academia Mouratoglou. O să vină cu mine turneele acestea, să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut.

Am fost în 2013 la sfârşit de an şi la începutul lui 2014 fără antrenor şi a fost ok. Am mai multă experienţă decât atunci şi vom vedea. Aşa s-a întâmplat”, a spus Halep, la plecarea din România.

Reclamă

Simona Halep: Darren Cahill este cel mai valoros antrenor

Simona Halep a vorbit din nou despre Darren Cahill, antrenorul australian care i-a schimbat cariera. Darren a fost oficial lângă ea la Roland Garros 2018 şi, „din umbră” la Wimbledon 2019, cele două turnee de Grand Slam adjudecate de campioana noastră.

„Internaţional, eu sunt convins că este cel mai valoros antrenor şi nu vreau să compar pe nimeni. Fiecare are calităţile lui şi felul lui de a comunica cu sportivii. Darren, am lucrat 6 ani cu el şi este deosebit ca antrenor”, a mai spus Simo.

Citește și:

Simona Halep – Alison Riske, în primul tur al turneului de la Dubai

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Dubai. Marea noastră campioană va juca cu Alison Riske (31 de ani, locul 55 WTA). Turneul de la Dubai, pe care Simona Halep l-a câştigat de două ori, se va desfăşura în perioada 14 -19 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi Alison Riske s-au întânit până acum de 3 ori şi, de fiecare dată, marea noastră campioană s-a impus. Dacă va trece de Riske, Simona Halep se poate duela în turul al doilea cu Paula Badosa, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, în timp ce în sferturile de finală ar putea juca cu Ons Jabeur.

Simona Halep ar avea o misiune dificilă şi în semifinale, acolo unde poate da peste Aryna Sabalenka sau Iga Swiatek.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și