Închide meniul
Foto

„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2024, 16:21

Reclamă
„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează”

"Rebela tenisului românesc" a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici

Andreea Prisăcariu / Facebook

„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras imediat numeroase critici. Cunoscută drept dinamovistă, Andreea Prisăcariu a semnat cu Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu a postat pe contul ei de Instagram o poză cu ea în tricoul Stelei.

„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Nu m-am aşteptat”

Un nou capitol deblocat. Îl iau ca pe un nou început pentru mine și echipa mea. Salut aceste culori (n.r. roșu și albastru) în viața mea cu entuziasm. Forţa Steaua”, a scris Andreea Prisăcariu, pe contul ei de Instagram.

Dacă fanii roş-albaştrilor au felicitat-o, suporterii celorlaltor echipe au criticat-o pe Andreea Prisăcariu.

Și cu Dinamo, și cu Rapid, și cu Steaua acum, penal”, a reacţionat cineva. ”La Rapid n-am mai fost de un an jumate, tată! Am fost invitată. Ca la spectacol. Acum sunt transferată. Ce să-i faci? Mă duc și eu unde sunt respectată. Daca ai vreo problemă, e strict treaba ta”, a răspuns „rebela tenisului românesc”.

Reclamă
Reclamă

Echipa de suflet nu se trădează niciodată! Ştiam că eşti dinamovistă înfocată din postări”, a transmis altcineva. ”Dacă n-ai trăit ce am trăit eu, nu te pronunţa”, i-a răspuns Andreea Prisăcariu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Andreea Prisacariu (@iamprisacariuandreea)

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit în clasamentul WTA

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit în clasamentul WTA. În prezent, ea este pe locul 444 la simplu. La dublu e pe locul 486.

Reclamă

La sfârşitul anului trecut, Andreea Prisăcariu mărturisea că a ajuns să urască tenisul. Se întâmpla după un meci pierdut fără drept de apel duelul din sferturile de finală ale turneului ITF de la Monastir (Tunisia). Sportiva de pe locul 632 mondial se impunea cu scorul de 6-1, 6-2.

Am ales acest sport, nimeni nu m-a forțat. Astăzi îl urăsc din tot sufletul meu. Pur și simplu îmi face rău. Sunt zile în care îl iubesc foarte mult, dar azi nu e una dintre ele. Și e OK. Mă iert și merg mai departe. Amin”, a scris Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi

Andreea Prisăcariu a dezvăluit, în urmă cu trei ani, că a fost amendată cu 50 de euro (aproximativ 250 de lei) pentru obscenităţi. Sportiva spune că a răbufnit în timpul unui turneu şi a spus <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Arbitrul a considerat că acestea sunt obscenităţi şi a „taxat-o”.

Pentru obscenităţi (n.r. a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă.

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus Andreea Prisăcariu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Andreea este supranumită „rebela” tenisului românesc datorită tatuajelor sale. Fostă campioană națională la juniori are peste 20 de tatuaje.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

Pafos – CFR Cluj LIVE TEXT (20:00). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele de start

19:03

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

18:52

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

18:40

LIVE TEXTTragerea la sorţi UEFA Champions League este ACUM. Cristiano Ronaldo, prezent la Monaco. Cum arată cele patru urne valorice

17:58

„Controversa se adânceşte” Reacţia presei engleze după ce Sabrina Voinea a atacat decizia TAS privind finala olimpică de la sol!

17:48

„Dacă e prins de 6 derbedei” Ion Ţiriac, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu cred că e atât de tâmpit”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și