Închide meniul

”Rebelii tenisului”, Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis, au câștigat Australian Open 2022. ”Te iubesc, frate!” / ”Haideți, fetelor!”

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 15:07

”Rebelii tenisului”, Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis, au câștigat Australian Open 2022. ”Te iubesc, frate!” / ”Haideți, fetelor!”

”Rebelii tenisului”, Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis, au câștigat Australian Open 2022

Getty Images

  • Thanasi Kokkinakis/Nick Kyrgios, învingători la Australian Open 2022
  • Cei doi au primit un wild card

Meciul a durat o oră şi 35 de minute, iar la ceremonie, Thanasi a avut un mesaj clar pentru prietenul său: ”Te iubesc, frate!”. ”Doamnelor, ies în oraș cu Thanasi, deci fiți pregătite”, a spus și Nick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Putem spune că nu ne așteptam nici să fim aproape de așa ceva. Dar, cu sprijinul pe care l-am avut de la voi, a fost incredibil. Nu puteam să cerem nimic mai mult”, a mai spus Kokkinakis.

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis, spectacol și la declarații

”Te-ai maturizat, asta e bine de văzut. Nu vreau să repet ce a spus Thanasi. E un vis împlinit pentru mine și nu voiam să reușesc asta alături de altcineva. Sunt foarte fericit, nu știu ce se întâmplă acum. Le mulțumesc tuturor implicați.

Reclamă

Știu că au fost ani grei. E și frumoasa mea iubită în public, ea are grijă de mine. Știu că acest băiat va petrece în această seară, deci haideți, fetelor! Am depășit limita, mă voi opri acum”, a completat Nick.

Reclamă

Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis au câștigat Australian Open 2022

Kyrgios şi Kokkinakis sunt primii australieni care câştigă la dublu în ultimii 25 de ani şi prima pereche beneficiară a unui wild card care se impune

Câştigătorii probei vor primi un premiu total de 675.000 de dolari australieni (425.000 de euro) şi câte 2.000 de puncte ATP. Învinşii vor .încasa un cec total de 360.000 de dolari australieni (227.000 de euro) şi câte 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia
Tenis • 3 ian., 14:31
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia: „Le transmit că sunt pur și simplu proști”
Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă
Tenis • 14 dec., 21:09
Nick Kyrgios iese din nou la „atac”: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel”
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în "război" deschis
ATP • 14 dec., 12:58
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!”
Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
Tenis • 13 dec., 12:24
„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!