Închide meniul
VIDEO

Roger Federer, momente emoționante alături de soția și copiii săi la meciul de retragere! Marele campion elvețian a plâns în hohote, îmbrățișat de familie

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 10:54

Roger Federer, momente emoționante alături de soția și copiii săi la meciul de retragere! Marele campion elvețian a plâns în hohote, îmbrățișat de familie

Roger Federer s-a retras din tenis

Roger Federer, momente emoționante alături de familie / Eurosport

Roger Federer a avut parte de momente emoționante alături de soția și copiii săi la meciul de retragere. Marele campion elvețian și-a îmbrățișat familia minute în șir, în timp ce publicul de la Laver Cup aplauda frenetic în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federer și-a încheiat grandioasa carieră alături de familie și rivalii deveniți prieteni: Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray.

Roger Federer, momente emoționante alături de soția și copiii săi la meciul de retragere

„Nu am vrut să mă simt singur pe teren. Să spun adio tenisului în echipă a fost mereu ceea ce mi-am dorit”, a fost o parte din discursul lui Roger Federer, care a făcut echipă cu Rafael Nadal în ultimul său meci din carieră, la Londra.

Au urmat apoi momente pur și simplu emoționante. Familia lui Federer a venit pe teren și a trăit alături de campionul elvețian ultimele sale minute ca jucător profesionist. Roger și-a îmbrățișat puternic părinții, soția, Mirka, și copiii, în timp ce plângea necontenit.

„Mirka putea să îmi spună să mă opresc cu mult timp în urmă, dar m-a ajutat să continui, să am o carieră atât de lungă. Îți mulțumesc! Le mulțumesc părinților mei, a fost o noapte fantastică, vă mulțumesc!”, a fost declarația de dragoste transmisă de Roger Federer soției sale care l-a sprijinit necondiționat de-a lungul carierie formidabile.

Reclamă

Roger Federer și Rafael Nadal au izbucnit în lacrimi după ultimul meci al campionului elvețian

Roger Federer și Rafael Nadal au izbucnit în lacrimi după ultimul meci din cariera fantastică a campionului elvețian. Cei doi au făcut echipă la Laver Cup în ultima partidă a jucătorului de 41 de ani, care va rămâne pentru totdeauna în istoria tenisului.

Federer și Nadal au pierdut meciul de dublu contra lui Jack Sock și Frances Tiafoe cu scorul de 6-4, (2) 6-7, 9-11, după un joc dramatic care a durat două ore și 16 minute. Însă rezultatul a fost undeva departe, în plan secundar.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul duelului de la Londra, cei doi mari campioni ai tenisului și-au dat frâu liber emoțiilor. Roger Federer și Rafael Nadal au plâns cot la cot la festivitatea de premiere. La rândul lor, Novak Djokovic și Andy Murray s-au bucurat alături de Federer de ultimele momente din cariera sa.

A urmat apoi un discurs fabulos din partea lui Federer, care a vorbit printre lacrimi despre cariera sa grandioasă, adversarii transformați în prieteni și familia care i-a fost mereu alături.

„O să trecem cumva prin interviul ăsta. A fost o zi minunată. Le-am spus băieților că sunt foarte fericit, nu sunt trist. Mă simt fantastic să fiu aici. M-am bucurat enorm pentru că tot ce am făcut aici a fost pentru ultima dată. Să-i am alături pe toți acești băieți minunați, familia mea, mă gândeam că se va întâmpla ceva neprevăzut din punct de vedere fizic, dar totul a mers foarte bine. A fost incredibil că am putut juca alături de Rafa, în fața lui Rod Laver, lui Stefan Edberg.

E incredibil. Nu am vrut să mă simt singur pe teren, dar să spun adio tenisului în echipă a fost mereu ceea ce mi-am dorit. Fiind în echipă cu Novak, Casper, Rafa, Matteo, Stefanos, băieții din echipa Lumii, a fost o mare plăcere. Se simte ca o sărbătoare pentru mine, e exact ce mi-am dorit. Nu ar fi trebuit ca, cariera mea să fie așa, nu mă gândeam că voi ajunge să fiu cine sunt. Eu doar mă bucuram că joc tenis. A fost o poveste fantastică, aș repeta-o oricând. A fost incredibil, a fost distractiv. Înseamnă enorm să vă am alături și nu numai pe voi, pe toți fanii din toată lumea.

Chiar trebuie să vorbim de echipa mea? Măcar pot să vorbesc. În viziunile mele nu puteam să vorbesc din cauza emoțiilor. I-am avut alături în ultimii 30 de ani, toată lumea e aici, fetele, băieții, soția mea. Mirka putea să îmi spună să mă opresc cu mult timp în urmă, dar m-a ajutat să continui, să am o carieră atât de lungă. Îți mulțumesc! Le mulțumesc părinților mei, a fost o noapte fantastică, vă mulțumesc!”, a spus Roger Federer, potrivit Eurosport.

Reclamă
Recomandări
  • Roger Federer, momente emoționante alături de soția și copiii săi la meciul de retragere
  • Marele campion elvețian a plâns în hohote

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și