Închide meniul

Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite: „Nu pot alerga încă” Când s-ar putea întoarce la turnee

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 20:06

Reclamă
Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite: „Nu pot alerga încă Când s-ar putea întoarce la turnee

Probleme mari pentru Roger Federer

Profimedia

Elveţianul Roger Federer spune că este încă motivat să revină pe teren, dar recuperarea sa după cele trei operaţii suferite la genunchi este lentă. Jucătorul de 40 de ani va sta încă mult timp în afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite

Roger Federer nu ştie deocamdată când ar putea reveni pe terenul de tenis. Este sigur că nu va juca la Roland Garros şi nici la turneele dinaintea French Open. Chiar şi prezenţa la Wimbledon, turneul său favorit, este sub semnul întrebării. Chiar elveţianul a dezvăluit ce probleme are în acest moment. „Următoarele luni vor fi foarte interesante şi importante pentru mine. Cred că voi avea o idee mult mai bună în aprilie, voi şti unde este corpul meu”, a explicat Federer într-un interviu, pentru unul dintre sponsorii săi, anunţă lequipe.fr.

Recuperarea elveţianului va mai dura mult timp

Elveţianul a declarat că este încă departe de a fi apt de joc. „Nu pot alerga încă. Nu pot face starturi sau opriri bruşte. Sperăm că pot începe în câteva săptămâni şi apoi vom vedea cum răspunde organismul. Sunt foarte motivat. Mâine (miercuri), reiau munca în sală. Muncesc cât îmi este permis. Chiar dacă totul merge încet, acestea sunt momente bune. Aş vrea să fac mai mult, dar medicii nu mă lasă”, a mai spus elveţianul, conform sursei citate.

Elveţianul a jucat ultima dată la ediţia trecută a turneului de la Wimbledon, când a fost eliminat în sferturi de polonezul Hubert Hurkacz, scor 3-6, 6-7 (4), 0-6. La jumătatea lunii august 2021, elveţianul a fost operat a treia oară la genunchi în 18 luni. Din cauza absenţei de la turnee, Federer a ajuns acum pe locul 30 mondial.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și