Închide meniul

Roger Federer și Simona Halep primesc vești excelente. Anunțul făcut de președintele WTA despre fuziunea istorică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 6:02

Roger Federer și Simona Halep primesc vești excelente. Anunțul făcut de președintele WTA despre fuziunea istorică

Profimediaimages

Steve Simon susține ideea fuziunii WTA cu ATP

Președintele WTA, Steve Simon, a declarat că ar fi de acord cu o astfel de unificare. O reacție similară a avut, în urmă cu câteva zile, și omologul său de la ATP, Andrea Gaudenzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steve Simon susține ideea fuziunii WTA cu ATP

Ceea ce părea o simplă glumă a lui Roger Federer are șanse de a se transforma, pe timpul pandemiei, într-o mutare extraordinară. Conducătorii tenisului feminin aplaudă planul gândit de elvețian.

"Nu mi-e teamă de o fuziune completă, niciodată nu mi-a fost. Cu siguranţă aş fi primul care aş aproba această idee, deoarece principiile noastre sunt aliniate. Este un drum lung şi sinuos, dar cred că, în condiţiile actuale, are sens", a declarat Simon pentru New York Times.

Steve Simon le anunță pe jucătoarele de tenis că nu au de ce să își facă griji. Simona Halep va reveni pe teren.

"Nu este vorba despre a salva WTA. Noi vom fi bine. Criza poate aduce, uneori, și anumite oportunități", a reacționat Simon.

Reclamă

Încă din 1973, când a luat viață, circuitul WTA a funcționat independent față de ATP. O posibilă fuziune, fără precedent, nu a mai avut niciodată o astfel de susținere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și