Închide meniul

Roland Garros 2023 | O nouă surpriză în primul tur! Barbora Krejcikova, campioana din 2021, a fost eliminată

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 21:35

Reclamă
Roland Garros 2023 | O nouă surpriză în primul tur! Barbora Krejcikova, campioana din 2021, a fost eliminată

Roland Garros 2023 | O nouă surpriză în primul tur! Barbora Krejcikova, eliminată

Barbora Krejcikova, într-un meci / Profimedia Images

Barbora Krejcikova din Cehia, campioana din 2021 de la Roland Garros, a fost eliminată marţi, în primul tur al turneului din 2023, de ucraineanca Lesia Ţurenko (locul 66), scor 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krejcikova nu a mai câştigat un meci pe zgura pariziană de când a fost încoronată campioană, în urmă cu doi ani, pentru că ea a fost deja eliminată în primul tur, în 2022, de tânăra franţuzoaică Diane Parry.

Roland Garros 2023 | O nouă surpriză în primul tur! Barbora Krejcikova a fost eliminată

Eliminarea ei îi lasă liber pe tablou Igăi Swiatek, numărul 1 mondial şi campioană în exerciţiu, care risca să o înfrunte în optimi, relatează news.ro.

Krejcikova este singura jucătoare, alături de Arina Sabalenka şi Elena Rîbakina, care a învins-o pe poloneză în 2023.

În turul al doilea, Ţurenko o va înfrunta fie pe chinezoaica Lin Zhu (locul 40), fie pe americanca Lauren Davis (locul 52).

Reclamă

Daniil Medvedev, eliminat în primul tur de locul 172 ATP!

Daniil Medvedev a fost eliminat în primul tur de locul 172 ATP, brazilianul Thiago Seyboth Wild.

Thiago Seyboth Wild l-a învins în 5 seturi pe locul 2 mondial Daniil Medvedev: 7-6, 6-7, 2-6, 6-3, 6-4.

Aceasta este cea mai mare victorie a carierei pentru brazilianul de 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de Roland Garros 2023, Thiago Seyboth Wild avea câştiguri din tenis de sub 600.000 de dolari.

Anul acesta a câştigat din tenis puţin peste 41.000 de dolari, sumă ce va fi depăşită de premiul încasat pentru că a acces în turul 2 la Roland Garros.

Ce a spus Thiago Seyboth Wild după ce l-a eliminat pe Daniil Medvedev

Înainte de a-l întâlni pe Daniil Medvedev pe tabloul principal, Thiago Seyboth Wild a jucat trei tururi de calificare la Roland Garros.

L-am urmărit pe Daniil jucând întreaga mea carieră de junior. Să joc pe acest teren împotriva lui şi să îl înving e un vis devenit realitate. Înainte de a intra pe teren m-am gândit doar să ajung la fileu cât mai mult posibil și să-mi folosesc forehandul împotriva lui, ceea ce a funcționat destul de bine”, a declarat Thiago Seyboth Wild după victoria extraordinară cu Daniil Medvedev, potrivit atptour.com.

Alexander Zverev s-a calificat în turul 2

Tenismanul german Alexander Zverev, fost număr 2 mondial, acum pe locul 27, l-a învins marţi pe sud-africanul Lloyd Harris, locul 294 mondial, cu 7-6 (8/6), 7-6 (6-0), 6-1. Zverev s-a calificat în turul 2 la Roland Garros la aproape un an după ce a suferit o gravă accidentare la glezna dreaptă pe zgura pariziană, relatează agerpres.ro.

Anul trecut, Zverev a părăsit terenul Central în cârje după ce şi-a sucit glezna dreaptă în timpul semifinalei împotriva lui Rafael Nadal. Această accidentare l-a împiedicat să mai joace în restul sezonului 2022.

„(…) am vrut cu adevărat să joc aici, să mă descurc bine. Apreciez primirea călduroasă. Felul cum s-a terminat turneul pentru mine anul trecut a fost foarte dezamăgitor, apreciez şi mai mult să joc în faţa unui stadion plin, m-am distrat mult. Ştiu că trebuie să joc mai bine, dar a fost vânt puternic, Lloyd a servit foarte bine, şi în definitiv sunt mulţumit de victoria mea”, a spus germanul, care s-a impus după două ore şi 43 de minute.

Reclamă

Zverev va juca în turul doi cu slovacul Alex Molcan (86 ATP).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și