Închide meniul
Video

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY! Lovituri de senzație în finala Felix Auger-Aliassime – Alexander Zverev

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 18:50

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Alexander Zverev, în timpul unui meci de la World Tennis League/ Profimedia

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY. Finala dintre Felix Auger Aliassime și Alexander Zverev a oferit schimburi spectaculoase, cei doi fiind ovaționați de publicul prezent pe arena din Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

World Tennis League a fost transmis în exclusivitate de AntenaPLAY. Finala competiției din Dubai se desfășoară astăzi, Alexander Zverev putând aduce victoria echipei sale, după ce Elena Rybakina a învins-o pe Iga Swiatek în primul meci al zilei.

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Partida dintre Auger-Aliassime și Zverev a oferit un punct spectaculos la scorul de 4-4, în primul set. Ambii jucători au oferit momente de magie, schimbul fiind în cele din urmă câștigat de canadian, după ce neamțul a trimis mingea în fileu.

Schimbul fabulos a fost format din 20 de lovituri ale celor doi jucători, ambii fiind puși atât în defensivă, cât și în ofensivă. Fanii prezenți pe arena din Dubai

Ulterior, câteva puncte mai târziu, cei doi au oferit alt moment de magie. Și de această, Felix Auger Aliassime a avut câștig de cauză. Canadianul a reușit să închidă punctul cu o scurtă de senzație, care a ridicat din nou publicul în picioare.

Reclamă

Vezi VIDEO mai jos cu ambele puncte fabuloase, din partide Auger-Aliassime – Zverev

Novak Djokovic, spectacol total la World Tennis League

Novak Djokovic a făcut spectacol total la World Tennis League! Campionul sârb a fost ovaţionat de fanii prezenţi pe arena din Dubai. Competiţia se desfăşoară în exclusivitate pe AntenaPLAY.

Novak Djokovic a intrat în scenă pentru ultimul meci al zilei de vineri, de la Wolrd Tennis League. Sârbul se duelează cu austriacul Sebastian Ofner, jucător care se află pe locul 193 ATP.

Reclamă 4 / 0/3

În debutul meciului, Novak Djokovic a reuşit să revină fantastic în game-ul secund. Sârbul şi-a trecut în cont un break, deşi a fost condus de Sebastian Ofner cu 40-0. Imediat după ce şi-a adjudecat game-ul, Nole a început să danseze uşor pe teren, fapt care a fost pe placul publicului prezent pe arena din Dubai.

Novak Djokovic a alimentat uralele publicului şi a început să îi îndemne să scandeze şi mai mult, parcă absorbind bucuria lor.

Novak Djokovic face parte din echipa Falcons, alături de Grigor Dimitrov, Paula Badosa şi Aryna Sabalenka.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

Reclamă
Recomandări
  • Show nebun la World Tennis League
  • Schimburi spectaculoase în finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și