Închide meniul

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou: „Încrederea mea este zdruncinată”!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 9:48

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou: „Încrederea mea este zdruncinată!

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider mondial a vorbit în premieră despre antrenorul francez care o pregătea în momentul în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat şi suspendată din competiţii.

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a declarat Simona Halep pentru euronews.ro.

Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez”, a mai spus Simona Halep, pentru sursa citată.

Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă din tenis: „Probabil va fi sfârşitul carierei mele”

Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă. Dubla câştigătoare de Grand Slam a vorbit din nou despre cazul său de dopaj. Românca a primit o suspendare de patru ani, după ce testul anti-doping de la US Open 2022 a ieşit pozitiv la roxadustat.

Reclamă

Acum, singura speranţă a Simonei Halep se leagă de verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cazul româncei va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

Simona Halep speră la o reducere considerabilă a pedepsei de patru ani. În caz contrar, fostul număr 1 WTA se teme că această suspendare va reprezenta şi sfârşitul carierei.

„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simţit foarte dureros, plin de emoţii. A fost un şoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar la proba mea de urină rezultatul a ieşit pozitiv. Ştiu că nu am greşit cu nimic şi ştiu că sunt curată.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele”, a declarat Simona Halep, pentru sursa citată.

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS: „Totul sau nimic!”

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS, a apărut la scurt timp după anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne. Ibericii sunt de părere că românca îşi va juca ultima carte, în încercarea de a-şi reduce pedeapsa de patru ani de suspendare primită de la ITIA.

Simona Halep va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca a făcut apel la Tribunalul de la Lausanne imediat după ce şi-a aflat pedeapsa din partea celor de la ITIA.

„Simona Halep își va juca ultima carte la TAS, care a stabilit ca între 7 și 9 februarie 2024 să fie studiat apelul făcut de jucătoarea română.

Trei zile și o sentință care reprezintă un joc de totul sau nimic pentru viața sportivă a Simonei Halep, care ar putea rămâne cu o suspendare de patru ani sau ar putea avea o pedeapsă mai ușoară.

Dacă va rămâne cu suspendarea de patru ani, Simona Halep va avea 35 de ani atunci când pedeapsa pe care încearcă să o evite ar fi ridicată”, a notat spaniolii de la Mundo Deportivo.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și