Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit care e cel mai frumos moment al carierei sale: “M-am uitat de 100 de ori!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 12:32

Simona Halep a dezvăluit care e cel mai frumos moment al carierei sale: “M-am uitat de 100 de ori!”

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma în 2020

Simona Halep, a doua favorită la Roma / Profimedia

Simona Halep a dezvăluit că finala de la Wimbledon 2019 este momentul său favorit din întreaga carieră. Campioana noastră spune că s-a uitat de 100 de ori la acel meci de vis, în care a învins-o în mai puțin de o oră pe Serena Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep își amintește mereu cu mare bucurie de victoria răsunătoare de la Wimbledon. În finala din 2019, sportiva româncă a învins-o fulgerător pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, după numai 57 de minute.

Simona Halep a dezvăluit cel mai frumos moment al carierei: “M-am uitat de 100 de ori!”

Halep a mărturisit că s-a uitat de 100 de ori la acel meci superb, în urma căruia a cucerit prestigiosul titlu pe iarba londoneză. Simo și-ar dori să ajungă din nou la nivelul de la vremea respectivă.

„M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mișcările. Pur și simplu iubesc momentul. 

A fost cel mai bun moment. Nu e lung, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper.”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Reclamă

Simona Halep – Shuai Zhang LIVE TEXT, ora 14:00

Campioană la Madrid în 2016 şi 2017, Halep este văzută de specialişti cu a doua şansă la câştigarea trofeului. Ajunsă până în semifinale, luna trecută, la Indian Wells, „Simo” revine pe suprafaţa ei favorită, zgura.

Shuai Zhang a avut evoluţii modeste în ultima perioadă. După e a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Miami, chinezoaica a mai învins-o numai pe americanca Francesca Di Lorenzo (199 WTA), la Charleston.

„Simo”, primul meci după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep – Shuai Zhang LIVE TEXT | Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep şi îşi doreşte să vadă un start în forţă. „Ne-am făcut testele. Primul test cu adevărat va fi la Madrid”, a reacţionat, cu o zi înaintea meciului cu Shuai Zhang, cel care a ajutat-o pe Serena Williams să scrie istorie în tenisul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a anunțat care sunt primele obiective pe care și le-a impus după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră vrea să devină mai puternică, pentru a avea șanse mai mari în lupta cu jucătoare precum Aryna Sabalenka sau Garbine Muguruza.

Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să-mi deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că jocul meu de până acum era unul prost, dar vreau să-l fac mai puternic.

De asemenea, vreau să îmi întăresc și corpul, pentru că dacă vrei să joci ofensiv și de pe linia de fund cu jucătoarele care lovesc mingea puternic nu e deloc ușor. De aceea, trebuie să fiu puternică fizic.

Voi lucra la asta, dar și la a-mi deschide terenul, să folosesc unele unghiuri mai bine decât până acum și să iau mingea mult mai repede. Acesta este obiectivul, în viziunea noastră”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și