Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit care este marea sa frică: ”Nu are rezolvare!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 decembrie 2020, 6:46

Simona Halep a dezvăluit care este marea sa frică: ”Nu are rezolvare!”

Abaca Press / Zabulon Laurent/ABACA via Hepta

Simona Halep a dezvăluit care este marea sa teamă

  • De ce se teme Halep cel mai mult
  • Simona Halep va participa la Australian Open

Simona a dezvăluit că are fircă de avion. Halep consideră că acest lucru nu are rezolvare și susține că în timpul zborurilor lungi încearcă să adoarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are fircă de avion

”În Europa nu prea dorm. Zborurile sunt scurte, dar atunci când plec în Australia, America sau China încerc să dorm câteva ore, deși nu îmi e ușor. Îmi e frică de avion tot timpul.

Da, am senzația că, cu cât zbor mai mult, cu atât mai mult simt frica. Nu știu de ce, am încercat să-mi rezolv această problemă, dar se pare că nu prea are rezolvare”, a dezvăluit Halep la Digi Sport.

Reclamă

Simona Halep va participa la Australian Open

Halep se va deplasa la începutul lui 2021 în Australia, acolo unde va participa la primul Grand Slam al anului și încearcă să se pregătească mental pentru condițiile de la Melbourne. Sportivii vor fi nevoiți să stea timp de 14 zile în izolare.

Nimic nu e clar încă, dar au spus că trebuie să facem 14 zile de carantină, în care vom avea voie să ne antrenăm câteva ore pe zi. Nu va fi ușor. Mental este extrem de dificil, cum a fost și când am jucat turneele anul acesta.

Reclamă

Eu sunt pregătită, mă pregătesc zi de zi și încerc să mă focusez pe ce am de făcut și să văd cât de bună pot fi în situația actuală. O să fie greu pentru toată lumea, așa că nu mă plâng și îmi văd de treabă”, a declarat Simona Halep, conform gsp.ro.
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”