Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit momentul din 2022 în care a vrut să se retragă din tenis! ”Am simțit că nu mai am puterea să merg mai departe”

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2022, 13:43

Reclamă
Simona Halep a dezvăluit momentul din 2022 în care a vrut să se retragă din tenis! ”Am simțit că nu mai am puterea să merg mai departe”

Simona Halep a dezvăluit momentul din 2022 în care a vrut să se retragă din tenis

Simona Halep primește îngrijiri în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep a dezvăluit momentul din 2022 în care a vrut să se retragă din tenis. Revenită după cea mai grea accidentare a carierei, de la Roma 2021, Simo a vrut să se lase de tenis după turneul de la Doha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venită după o semifinală pierdută incredibil la Dubai, 6-2, 6-7(0), 0-6 în fața Jelenei Ostapenko, Halep pierdea în primul tur de la Doha, 4-6, 3-6, în fața Carolinei Garcia. Acela a fost momentul în care românca de 30 de ani susține că s-a gândit serios la retragere.

Simona Halep a dezvăluit momentul din 2022 în care a vrut să se retragă din tenis

”A fost cel mai greu an al vieții mele. Am avut o accidentare pe care nu am știut cum să o gestionez. A fost cea mai grea accidentare a carierei mele, deci a fost foarte greu. Am ratat două turnee de Grand Slam, am lipsit patru luni. Nu mi-a fost ușor.

Am jucat bine în Australia, dar eșecul de la Doha mi-a adus un nou prag inferior. Le-am spus celor din familie și prietenilor că ar trebui să renunț la tenis. Am simțit că nu mai am puterea să merg mai departe și să rezist ritmului”, a spus Simona Halep, într-un interviu acordat pentru The Guardian.

Simona Halep și colaborarea cu Patrick Mouratoglou

După un Indian Wells reușit, cu o semifinală pierdută la Iga Swiatek, a urmat un nou capitol din cariera dublei câștigătoare de Grand Slam: colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Reclamă

Fostul antrenor al Serenei Williams i-a readus pofta de a juca Simonei, care, chiar dacă nu a câștigat niciun turneu alături de acesta, a produs un tenis ofensiv la Madrid.

„A fost, realmente, o alegere de suflet. Mereu am făcut așa, mi-am urmat întotdeauna instinctele. Simona este o jucătoare excepțională care a făcut deja lucruri fantastice în cariera sa.

Avem o relație bazată pe încredere peste care putem construi ceva. Ea încă are capacitatea de a face lucrurile mult mai bine decât le face la ora actuală. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea și Serena când am început să lucrez cu era”, a declarat Mouratoglou, pentru France TV Info.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022

Pentru Simona Halep urmează acum duelul cu Karolina Muchova, din primul tur de la Wimbledon 2022. Simo va participa la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, ce va debuta luni, 27 iunie.

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat pe Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Muchova a câştigat un singur turneu în carieră, Openul din Coreea, în 2019. Din tenis, ea a câştigat un total de 3.5 milioane de dolari, dintre care 280.000 în 2022.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și