Închide meniul

Simona Halep a început deja antrenamentele în Germania. „Înapoi pe iarbă. Sentimentul e minunat!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 iunie 2021, 21:15

Simona Halep a început deja antrenamentele în Germania. „Înapoi pe iarbă. Sentimentul e minunat!

Simona Halep, la Bad Homburg, alături de Daniel Dobre şi Darren Cahill

Facebook Simona Halep

Simona Halep, momente speciale în Germania! Numărul 3 mondial a trecut deja la treabă pe iarbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, momente speciale în Germania

Halep a postat imagini pe contul ei de Facebook de la antrenamente, alături de antrenorii Daniel Dobre şi Darren Cahill.

„Înapoi pe iarbă. Sentimentul e minunat!”, a fost mesajul scris de Halep, chiar în ziua în care a ajuns în Germania.

Simona Halep: „Îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul”

Simona Halep e la 100% înainte de Wimbledon. Campioana din 2019, ultima ediţie care s-a jucat, a pleacat în această dimineaţă spre turneele de iarbă aptă din punct de vedere fizic, după accidentarea de la Roma.

„Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată.

Reclamă

Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, a spus Halep, înainte de plecarea spre Frankfurt.

Halep, la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg

Simona Halep va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg. Competiţia se desfăşoară pe iarbă şi este un turneu pregătitor pentru Wimbledon.

„Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”, a spus Simona, în urmă cu o săptămână, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și