Închide meniul

Simona Halep a urmărit un singur meci după suspendare! Ce crede că s-a schimbat anul acesta în tenis

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 20:36

Simona Halep a urmărit un singur meci după suspendare! Ce crede că s-a schimbat anul acesta în tenis

Simona Halep a urmărit un singur meci după suspendare

Simona Halep, la Australian Open 2022 / Profimedia

Simona Halep a urmărit un singur meci după suspendare! Dubla câştigătoare de Grand Slam nu a mai jucat de un an, de la ediţia din 2022 de la US Open. Halep este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv în urma unui test efectuat la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a trecut un an de la testul pozitiv, românca nu a primit încă un verdict şi aşteaptă un semn de la tribunalul Sport Resolutions, la două luni de când a fost audiată.

Simona Halep a urmărit un singur meci după suspendare! Ce crede că s-a schimbat anul acesta în tenis

Chiar dacă reprezintă cea mai dificilă perioadă a carierei, Simona Halep nu se gândeşte la retragere şi a continuat să se antreneze, în aşteptarea verdictului.

Cu toate acestea, fostul număr 1 WTA nu a urmărit foarte mult tenisul în perioada în care a fost suspendată, dar a dezvăluit că s-a uitat la ultimul act de pe tabloul feminin de la Roland Garros, acolo unde Iga Swiatek a avut parte de o finală complicată cu Karolina Muchova:

„Nu am urmărit tenisul foarte mult în perioada asta. Am văzut finala de la Roland Garros, care mi-a plăcut extrem de mult. O admir foarte mult pe Muchova pentru stilul ei de joc. Parcă e altceva.

Reclamă

A fost o plăcere să urmăresc partida. Bineînțeles, Iga este foarte puternică în acest moment și câștigă marea majoritate a meciurilor, e foarte solidă mental și are un joc complet”, a declarat Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

De asemenea, Simona Halep a declarat că în 2023, tenisul s-a schimbat. În comparaţie cu perioada în care activa în circuit, tenisul din ultima perioadă este dominat mai mult de forţă decât de tehnică, potrivit dublei câştigătoare de Grand Slam.

„Cred că tenisul s-a schimbat anul acesta din punct de vedere al forței. Domină mai mult forța decât tehnica din trecut”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a recunoscut că ieșirea din top 1000 WTA este o lovitură

Având în vedere faptul că nu are drept de joc, Simona Halep a ieșit din top 1000 WTA. În momentul de față, sportiva ocupă poziția cu numărul 1138 în ierarhia tenisului feminin. Totuși, poziția acestia va scădea și mai mult în perioada următoare.

Acum, „Simo” a dezvăluit că din punct de vedere mental este afectată de ieșirea din top 1000. Aceasta a menționat că a luptat timp de 20 de ani pentru urcarea în clasament și că această coborâre o afectează destul de mult.

„Contează mai mult mental. Faptul că nu mai exist în clasament este o mare lovitură. Am muncit 20 de ani pentru a-mi construi acest clasament, fără pic de pauză, uzură mare morală și fizică. Nu regret, tenisul a fost viața mea. Va fi ceva nou, ceva dureros.

Dar eu cred că voi reveni pe teren, nu mi-e teamă de absolut nimic! O să revin pe teren indiferent de verdict, îmi place foarte mult să joc tenis în continuare. Am și o motivație interioară, pe teren mi-e locul. Vreau să mă opresc când vrea eu, nu în astfel de situații”, a mai spus fostul lider mondial, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și