Închide meniul

Simona Halep, anunț uriaș! Transylvania Open nu este ultimul turneu la care va participa în 2021. Ce a spus despre meciul cu Gabriela Ruse

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 19:58

Simona Halep, anunț uriaș! Transylvania Open nu este ultimul turneu la care va participa în 2021. Ce a spus despre meciul cu Gabriela Ruse

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

Simona Halep și-a schimbat programul. Astfel, Transylvania Open 2021 nu este ultimul turneu al anului la care va participa. Ca și înainte de Indian Wells, Simona Halep nu se gândește la marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va participa la turneul de la Linz

„Sunt mult mai bine de la săptămână la săptămână. Mă bucur că am ocazia să joc câteva turnee anul acesta înainte să fac pregătirea de sfârșit de an. Va fi un bonus orice voi face aici, la Cluj, și săptămâna viitoare, la Linz”, a fost anunțul uriaș făcut de Simona Halep.

Simona Halep va juca cu Gabriela Ruse, în primul tur la Transylvania Open 2021

Simona Halep va debuta la Transylvania Open 2021 cu Gabriela Ruse. Simo a avut cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Ruse. Halep p poate întâlni și pe Emma Răducanu în semifinalele turneului.

„Este o jucătoare foarte bună (n.r. – Ruse), de multe ori am spus că joacă bine, solidă, puternică şi anul acesta a confirmat că joacă bine câştigând atâtea meciuri şi urcând în Top 100. Este o adevărată performanţă atunci când eşti la început. O să fie un meci bun, sper să joc un tenis bun, sper să mă simt bine fizic, să fiu aptă sută la sută, să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc foarte mult să facem un meci frumos. (n.r. – dacă îşi dorea o astfel de adversară în primul tur).

Ba da, de ce nu? Pentru că orice adversară este puternică la acest nivel, dacă eşti pe tablou, şi la turneele de 250 consider că fiecare are şansa de a câştiga treofeul. Aşa că ar fi fost greu cu oricine aş fi jucat. E bine că sunt două românce care pot juca împreună şi, dacă nu am mai jucat până acum, este un început. Ar însemna mult să câştig trofeul aici, ţinând cont de condiţii şi de ce s-a întâmplat anul acesta, ar fi grozav să câştig titlul, dar este foarte departe. O să iau meci cu meci şi, dacă asta se va întâmpla, va fi o uriaşă performanţă”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și