Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu. Românca a început să râdă. „Ne gândim la asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 15:08

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu. Românca a început să râdă. „Ne gândim la asta!

Simona Halep, despre un posibil duel cu Emma Răducanu

Profimediaimages

Simona Halep (19 WTA) și Emma Răducanu (24 WTA) se pot întâlni în semifinale. Cu toate acestea, jucătoarea din Constanța nu se gândește atât de departe. Halep se concentrează asupra primului tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu

„Stați să trec de primul tur și ne gândim la următorul meci (n.r.- râde). Întotdeauna primul tur la fiecare urneu este mai greu decât celelalte. Eu vreau doar să joc bine la Cluj”, a spus Simona Halep, la aeroportul Otopeni, după revenirea de la turneul de la Moscova.

Simona Halep este favorita principală la Transylvania Open, în timp ce jucătoarea britanică e cotată cu a treia șansă la trofeu.

În prima rundă, Halep se va duela cu o altă reprezentantă a României, Elena-Gabriela Ruse (83 WTA). De cealaltă parte, Emma Răducanu își începe aventura la Cluj împotriva Polonei Hercog (123 WTA), jucătoare din Slovenia.

Era oarecum normal să joc cu o româncă (n.r. o întâlnește pe Gabriela Ruse la Transylvania Open) pentru că suntem foarte multe și asta este o performanță foarte mare pentru tenisul românesc. Ea a avut un an extraordinar.

Reclamă

Să intri în top 100 când ești la început e un lucru minunat. Joacă foarte bine, am jucat la dublu cu ea în America. Sper să fac un meci bun. Ajung deseară (n.r. duminică seara) la Cluj și sper să am timp să mă acomodez și sper să fie un meci frumos”, a mai spus Simona Halep.

La turneul de la Moscova, Simona Halep a fost eliminată în sferturi de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6. În acest an, Halep nu a jucat nicio finală. Cea mai bună performanță a avut-o în aprilie, la Stuttgart, când a ajuns până în semifinale.

Primele meciuri de la Transylvania Open vor avea loc luni, 25 octombrie. Marea finală se joacă duminica viitoare, 31 octombrie. Turneul se va desfășura în sala polivalentă din Cluj. Accesul spectatorilor a fost interzis în urma ultimei hotărâri a Gurvernului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu
  • Românca a început să râdă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și