Închide meniul

Simona Halep, aproape de accidentare în meciul cu Beatriz Haddad Maia! A alunecat de două ori într-un singur game. A chemat echipa medicală la finalul setului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 13:58

Simona Halep, aproape de accidentare în meciul cu Beatriz Haddad Maia! A alunecat de două ori într-un singur game. A chemat echipa medicală la finalul setului

Simona Halep, aproape de o accidentare

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimedia

Simona Halep are probleme în meciul din semifinalele turneului de la Birmingham, şi a fost aproape de o accidentare. Sportiva noastră a alunecat de două ori, în timpul unui singur game din primul set, fapt cauzat de gazonul umed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se duelează pentru un loc în finala de la Birmingham cu Beatriz Haddad Maia. Partida poate fi urmărită live text AICI.

Simona Halep, aproape de accidentare în meciul cu Beatriz Haddad Maia

În game-ul 5, la scorul de 2-2, Simona Halep a alunecat de două ori. În urma celei de-a doua căzături, adversara Simonei, Beatriz Haddad Maia a întrebat-o pe arbitra de scaun dacă iarba nu este prea udă pentru a se juca meciul. Arbitra a asigurat-o că gazonul este bun pentru a se juca pe el şi nu va pune sănătatea jucătoarelor în pericol.

Captură: digisport.ro

Reclamă

Captură: digisport.ro

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partida din semifinalele de la Birmingham, a fost amânată din cauza ploii. Simo se află la primul turneu pe iarbă după trei ani, ultimul fiind Wimbledon 2019, turneu pe care l-a câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după o victorie facilă. Românca a învins-o pe Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, şi a ajuns astfel la 10 victorii consecutive pe iarbă.

Simona Halep şi Beatriz Haddad Maia se vor afla la a treia confruntare directă din circuitul WTA. Precedetele două au fost câştigate de româncă. Ultima confruntare directă a avut loc anul acesta la Australian Open, când Simo se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-0. Prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbleodn, când Halep se impunea cu scorul de 7-6, 6-3.

Simona Halep se află într-o formă de senzaţie pe iarba de la Birmingham. Românca nu a cedat set în actuala ediţie, ieşind triumfătoare din partidele cu Lesia Tsurenko, Harriet Dart şi Katie Boulter. Este de menţionat că adversara din semifinale, Beatriz Haddad Maia, este prima jucătoare din top 100 pe care Simona Halep o va întâlni la turneul britanic. Totodată, Halep se află la primul turneu pe iarbă după 3 ani, ultimul fiind Wimbledon 2019, pe care reuşea să-l câştige, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Reclamă

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea, şi aceasta calificată în penultimul act pe iarba britanică. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și