Închide meniul

Simona Halep, avertizată după eliminarea de la US Open: „Nu cred că-i va fi ușor să mai câștige un nou Grand Slam!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 8:08

Simona Halep, avertizată după eliminarea de la US Open: „Nu cred că-i va fi ușor să mai câștige un nou Grand Slam!

Simona Halep

Profimedia

Simona Halep, avertizată de Alex Corretja

„Super-Simo” a cucerit de-a lungul carierei două turnee de Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), însă Alex Corretja, fost tenismen şi actual analist, crede că Simonei îi va fi greu să câştige încă un turneu de Grand Slam. Motivul, spune acesta, sunt tinerele sportive care iau cu asalt lumea tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că US Open a fost un turneu bun pentru ea. Nu a jucat prea mult în ultimul timp, dar totuși a reușit să facă un turneu bun. De acum înainte, cred că îi va fi din ce în ce mai dificil. Din spate vin fete tot mai multe – tinere, agresive, care se deplasează bine și sunt foarte motivate.

Cred că Simona trebuie să muncească, în continuare, mai ales la jocul de picioare și la forehand. Și-a îmbunătățit serviciul foarte mult, servește mult mai bine acum. Așa cum spun mereu când vine vorba de ea, Simona mereu va fi o potențială câștigătoare, fiindcă e o luptătoare, dar nu cred că-i va fi ușor să mai câștige un nou Grand Slam.

Sincer, jucătoarele tinere forțează mult. Ar fi nevoie de un efort uriaș din partea Simonei, fiindcă sunt multe sportive care joacă bine în acest moment”, a spus fostul jucător pentru Eurosport.

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open. Când va reveni pe teren şi cât timp îşi doreşte să mai joace tenis

Simona Halep s-a întors în România după ce a fost eliminată de Elina Svitolina din optimile de finală de la US Open. Ocupanta locului 13 WTA a cedat în două seturi, scor 3-6, 3-6.

Reclamă

Halep a anunţat că este mulţumită de parcursul avut în turneul de Grand Slam, în condiţiile în care s-a confruntat cu mari probleme medicale în acest an. Campioana noastră asigură că a scăpat de accidentări şi este pregătită să încheie sezonul în forţă.

„Sunt mulţumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. Niciodată nu am stat mai mult de 3-4 luni fără meciuri oficiale. Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinatti o mică ruptură la muşchiul de la picior, dar n-a fost foarte gravă… după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată„, a declarat Simona Halep pe aeroport.

„Simo” a dezvăluit şi ce sfat preţios i-a oferit Ion Ţiriac. Halep asigură că nu ia în calcul să se retragă prea curând.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu domnul Ţiriac şi ce spune dânsul despre 6 luni de pauză este pauză activă, adică să mă antrenez mult şi să şi joc meciuri. Aşa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai ramas, şi să mă pregătesc mai mult decât înainte. Trebuie un pic mai multă atenţie. Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta„, a reacţionat Halep.

Recomandări
  • Simona Halep, avertizată după eliminarea de la US Open
  • Ce şanse are campioana noastră să câştige un nou turneu de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și