Închide meniul

„Simona Halep, bătută la bambilici!” CTP, concluzii după eşecul dureros al Simonei, la Madrid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2022, 15:50

„Simona Halep, bătută la bambilici! CTP, concluzii după eşecul dureros al Simonei, la Madrid

Simona Halep, în timpul meciului cu Ons Jabeur

Profimedia Images

„Simona Halep, bătută la bambilici!”, este titlul pe care Cristian Tudor Popescu l-a găsit pentru textul în care a tras concluziile după eşecul Simonei Halep din sferturile de la Madrid, 3-6, 2-6 cu Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Tunisia a învins-o pe Simona cu o scurtă dusă spre perfecţie, pe care românca nu a putut să o ghicească decât de puţine ori. Stilul lui Jabeur a şi scos-o din minţi pe jucătoarea noastră, care a clacat pe teren.

„Simona Halep, bătută la bambilici!”

„Simona, bătută la bambilici! S-au întâlnit poignet-ul lui Ons Jabeur, unic în circuitul WTA, care i-a permis să pună peste 20 de scurte foarte greu de ajuns, mingea picând la mai puțin de 1 m de fileu, cu efect invers, și străvechiul punct slab al Simonei Halep, zona din apropierea fileului, mai ales pe minge joasă.

Acolo unde, la antrenament, se joacă așa-numitul „bambilici”. Deloc obișnuită cu acest gen de joc, Simona nu sesiza mișcarea brațului lui Jabeur și pornea mai mereu cu întârziere. O înțeleg că a spart o rachetă: e greu să nu te scoată din fire o asemenea serie diabolică de lovituri artizanat, la limită. Care nu se repetă prea des, dar azi a fost ziua lui Ons.

Nu cred că e cazul ca această înfrângere s-o descurajeze pe Simona Halep. A făcut un turneu bun la Madrid, poate s-o facă și la Roma, și la Paris…”, a cris jurnalistul, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur, pierdut în sferturile de la Madrid. Când cele două s-au întâlnit la fileu, Simo a felicitat-o pe adversara ei şi a avut un mesaj superb pentru ea.

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Prima reacţie a lui Ons Jabeur după victoria cu Simona Halep

„Mă simt bine aici, la Madrid. Am fost mai agresivă față de meciurile precedente. Și din punct de vedere fizic am fost mai bine decât la Dubai. Scurtele m-au ajutat mult în această partidă.

Niciodată nu e ușor să joci contra Simonei. Este o jucătoare a fost numărul 1 mondial și a câștigat titluri de Grand Slam. Am câștigat multe puncte și sunt mulțumită de atitudinea mea. Visul meu de acum este să câștig titlul la Madrid.

Săptămâna trecută a fost grea pentru mine, dar acum mă simt mai bine și am mai multă încredere în mine. Sper să continui așa și să ajung să câștig trofeul.”, a spus Ons Jabeur, după calificarea în semifinalele de la Madrid.

Recomandări
  • CTP: „Simona Halep, bătută la bambilici!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și