Închide meniul

Simona Halep – Cori Gauff, ora de start a meciului din turul 3 de la Indian Wells. Când se joacă Sorana Cîrstea – Anna Kaliskaya. La un pas de un duel românesc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 8:20

Simona Halep – Cori Gauff, ora de start a meciului din turul 3 de la Indian Wells. Când se joacă Sorana Cîrstea – Anna Kaliskaya. La un pas de un duel românesc

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt cele mai bine cotate românce din clasamentul WTA

Colaj Simona Halep și Sorana Cîrstea / Profimedia

Meciul Simonei este al patrulea de pe Stadium 1, fiind precedat de două partide de pe tabloul feminin și de una de pe cel masculin. Dacă cele două românce se vor impune, se vor duela în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Cori Gauff și Sorana Cîrstea – Anna Kaliskaya, la Indian Wells

Halep şi Gauff s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, în optimi la Wimbledon, când românca s-a impus, scor 6-3, 6-3. Apoi, Simo a și câștigat la All England Club al doilea turneu de Grand Slam al carierei.

Cîrstea şi Kalinskaia s-au mai întâlnit în 2020, în ultimul tur al calificărilor la Cincinnati, când rusoaica s-a impus, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep îi poate strica americancei Cori Gauff petrecerea de majorat

Cap de serie numărul 16, Gauff va împlini 18 ani chiar azi, în ziua meciului cu Halep. Tânăra jucătoare a glumit, la conferinţa de presă, când a fost întrebată despre trăirile pe care le are în acest moment special al vieţii ei.

„Sunt fericită că voi împlini 18 ani. Nu vor mai trebui părinții mei să îmi mai completeze documentele… sunt bucuroasă de asta. Pentru părinţii mei voi fi în continuare un copil.

Reclamă

Au fost mai bine de 3 ani, din momentul în care am debutat, care au trecut incredibil de repede. Nu îmi vine să cred că voi fi în sfârșit un adult, dar sunt convins că voi fi adult doar cu numele, părinții mei nu mă vor vedea aşa!„, a declarat Cori Gauff.

Simona Halep, sfătuită în continuare de Darren Cahill

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că Darren Cahill a fost un antrenor extrem de important pentru cariera sa, subliniind că acesta a sfătuit-o să meargă la academia lui Patrick Mouratoglu.

Simona a vorbit şi despre antrenorul Morgan Bourbon, alături de care se află la Indian Wells şi care i-a fost dat de Patrick Mouratoglou, la academia căruia din Franţa s-a antrenat.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep: Darren Cahill m-a convins să merg la academia Mouratoglou

„Am un antrenor şi un sparring-partner de la Patrick. Darren (n.r. – Darren Cahill – fostul antrenor) m-a convins să merg la academia Mouratoglou, îl respectă foarte mult pe Patrick. Mi-a spus că ar fi cea mai bună alegere pentru mine, pentru că este destul de aproape de casă.

A fost o săptămână minunată acolo, m-am simţit foarte bine. A fost important să merg acolo, a fost minunat acolo, erau copii, atmosfera a fost frumoasă, un vibe bun. Este şi aproape de România, un zbor de două ore. Morgan (n.r. – Bourbon, noul antrenor cu care colaborează) este un tip bun, ştie tenis, ştie ce face, lucrăm doar de o săptămână. El se adaptează la mine, eu ascult când îmi spune ceva.

Nu am mai avut antrenor mai tânăr. Mereu mi-a plăcut să lucrez cu antrenori mai în vârstă, datorită experienţei. Voiam să mă duc fără antrenor. Dar este greu să fii singur înainte de meci, aşa că mi-am dat seama de ce am nevoie. Am vrut să rămân fără antrenor, am participat la două turnee, dar a fost dificil.

Nu e uşor să îţi adaptezi pregătirea, eram singură înainte de meciuri. Am simţit că este mai profesionist să am pe cineva alături. În acele două turnee, am văzut unde sunt şi lucrurile de care am nevoie. Sigur, acum nu e uşor, e o colaborare nouă, nu ştiu cum vor decurge lucrurile.

Dar e bine să am oameni în jurul meu care ştiu tenis. Darren a fost cel mai important pentru cariera mea, dar şi ceilalţi antrenori au fost buni la momentul potrivit. Suntem prieteni apropiaţi acum, vorbim. Îl respect foarte mult, mă respectă, avem o prietenie. Nu poţi şti ce îţi rezervă viitorul”, a declarat Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și