Închide meniul

Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami: „Parcă nu mai ştiam ce să îmi pun în geantă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 8:57

Reclamă
Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami: „Parcă nu mai ştiam ce să îmi pun în geantă

Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami

Simona Halep a fost dată peste cap înainte de plecarea la Miami, acolo unde va participa la primul turneu după ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni. Halep nu a mai jucat tenis de un an şi jumătate şi a spus că nici nu mai ştia ce trebuie să pună în bagaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a vorbit şi despre oamenii care îi vor fi alături la Miami, acolo unde va juca primul meci oficial de tenis după scandalul de dopaj. Va avea doar un sparring şi un fizioterapeut cu ea şi urmează ca în viitor să se decidă asupra antrenorului.

Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami

„Am doar un sparring cu mine și un fizioterapeut. Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, dar mă bucur tare mult că pot să mă întorc pe teren. Când mi-am făcut bagajul parcă nu mai știam ce trebuie să-mi pun în geantă.

Cea mai mare susținerere o am de la mama, tata și de la fratele meu. O să fie alături de mine. Au fost niște zile foarte obositoare, dar foarte bucuroase în același timp. Am reușit ceea ce voiam de la început, să arăt că sunt un sportiv curat. E foarte devreme să mă gândesc la rezultate„, a spus Simona Halep la plecarea din ţară.

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate

Jucătoarea din Constanța a spus că a avut încredere deplină în oamenii alături de care a lucrat, de-a lungul timpului. Simona Halep a sugerat faptul că suplimentul contaminat a fost recomandat, în mod eronat, de echipa lui Patrick Moruatoglou.

Reclamă

Deținătoarea a 2 titluri de Grand Slam a dezvăluit faptul că a întrebat oamenii din staff dacă suplimentele respective au fost testate și că răspunsul acestora a fost pozitiv.

“Au fost două ore şi ceva în care sângele meu a stat la temperatura nepotrivită. Chiar şi aşa proba mea de sânge a fost în valori normale. Şi tribunalul a fost surprins. Eu mi-am exprimat dezamăgirea că o carieră poate fi distrusă prin neglijenţă, prin rea-voinţă. Am fost foarte dezamăgită şi sunt foarte dezamăgită. Nu cer să fiu favorizată, dar ţin foarte mult să se respecte nişte reguli, să fiu testată aşa cum trebuie”, a afirmat sportiva.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și