Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate: „Am avut încredere în oameni. Nu mă gândeam”

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 21:27 / Actualizat: 8 martie 2024, 10:05

Reclamă
Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate: Am avut încredere în oameni. Nu mă gândeam”

Simona Halep şi-a anunţat noul antrenor

Simona Halep, în timpul unui turneu / Hepta

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate. Sportiva noastră a rememorat momentele petrecute înainte de a fi depistată pozitiv la testul anti-dopping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o veste extraordinară, după judecata de la TAS. Tribunalul de la Lausanne i-a redus pedeapsa Simonei de la 4 ani (atât cât a primit inițial de la ITIA), la 9 luni.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea AICI interviul exclusiv cu Simona Halep, care a fost live pe Antena 3 CNN!

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate

Jucătoarea din Constanța a spus că a avut încredere deplină în oamenii alături de care a lucrat, de-a lungul timpului. Simona Halep a sugerat faptul că suplimentul contaminat a fost recomandat, în mod eronat, de echipa lui Patrick Moruatoglou.

Deținătoarea a 2 titluri de Grand Slam a dezvăluit faptul că a întrebat oamenii din staff dacă suplimentele respective au fost testate și că răspunsul acestora a fost pozitiv.

Reclamă

„Am ales echipa, mi-am făcut echipa de avocați. Primul lucru stabilit a fost să facem orice, să cerem înregistrări, cu cine am vorbit. Ăsta e primul gând, că cineva îți face rău, când ajungi într-o asemenea situație.

Le-am cerut avocaților să facem tot ce se poate pentru a găsi problema. Ăsta a fost primul gând.

Am avut noroc, pentru că avocații mei au spus că sunt multe cazuri de contaminare a suplimentelor. Am luat tot ce am consumat în ultima perioadă și am trimis la analize, așa am găsit problema.

Reclamă 4 / 0/3

Când m-am dus la academie am spus că mă voi încrede total în oamenii cu care lucrez. Atunci când angajezi oameni pentru a lucra pentru tine trebuie să ai încredere în ei. În trecut am crezut, așa s-a întâmplat și de data asta.

Când mi-au fost recomandate suplimente am întrebat dacă sunt testate. Nu m-am gândit nicioată că pot trece printr-o asemenea nedreptate.

Atunci când am hotărât să le consum am întrebat din nou dacă sunt testate, mi s-a răspuns că da. Am avut încredere și le-am luat. Așa s-a întâmplat totul”, a spus Simona Halep, la Antena 3 CNN.

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! Fostul lider mondial a dezvăluit că acesta a fost atunci când a câştigat primul turneu de Grand Slam.

„Cel de al doilea turneu de Grand Slam cucerit de Simona Halep a fost cel de la Wimbledon. Halep a învins-o atunci în finală pe Serena Williams.

Când am câştigat Grand Slam-ul a fost cel mai frumos moment din viaţa mea.

A fost greuţ, pentru că am devenit numărul 1 fără Grand Slam.

Reclamă

Nu am avut teama că nu voi câştiga un Grand Slam. Am revenit foarte bine după finala pierdută cu Ostapenko. Am plâns, recunosc, vreo 3 luni, dar am revenit foarte bine, lucram cu Darren atunci şi i-am spus că voi câştiga următorul Roland Garros şi aşa a fost.

Eu sacrificiile pe care le-am făcut nu le-am resimţit aşa. Că nu ieşeam în oraş sau altele. Viaţa mi-am dedicat-o tenisului, am respectat acest sport. Am avut mereu alături de mine familia”, a declarat Simona Halep, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și