Închide meniul

Simona Halep, extrem de sinceră! Ce a spus campioana noastră despre Serena Williams, după ce i-a „furat” antrenorul: „Eu așa cred!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 15:50

Simona Halep, extrem de sinceră! Ce a spus campioana noastră despre Serena Williams, după ce i-a „furat antrenorul: „Eu așa cred!

Ce a spus Simona Halep despre Serena Williams, după ce i-a "furat" antrenorul

Profimedia

Simona Halep a avut numai cuvinte de laudă pentru Serena Williams, căruia i-a „furat” antrenorul. Campioana noastră a început o colaborare cu Patrick Mouratoglou, tehnicianul francez care a lucrat cu jucătoarea din SUA în ultimii 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va începe o nouă etapă în cariera sa, alături de Patrick Mouratoglou. Sportiva româncă a anunțat recent că va colabora full-time cu antrenorul care a pregătit-o pe Serena Williams în ultimul deceniu.

Simona Halep a vorbit la superlativ despre Serena Williams, după ce i-a „furat” antrenorul

Recent, Williams a anunțat că se pregătește să revină în circuit, după o pauză de un an. Simona Halep a profitat de moment și a oferit o declarație sinceră în presa internațională, în care a lăudat-o pe jucătoarea din SUA.

Simo a vorbit la superlativ despre Serena, spunând că nu va mai exista o jucătoare care va domina circuitul WTA așa cum a făcut-o americanca.

„Cred că nu va mai exista cineva ca Serena, care să domine circuitul WTA. Simt că totul este foarte deschis şi am spus mereu asta, şi anume că toate jucătoarele pot câştiga un turneu la care joacă, aşa că nu poţi să ştii cine se impune. Clasamentul primelor 10 este foarte deschis.”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Reclamă

Serena Williams este pregătită să revină pe terenul de tenis, la un an de la accidentarea suferită la gleznă. Recent, legendara jucătoare a anunțat că va participa la Wimbledon.

Simona Halep și Serena Williams s-au duelat de 12 ori de-a lungul timpului. Americanca a dominat clar confruntările cu românca, reușind să câștige 10 meciuri. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul trecut, în sferturile Australian Open, atunci când Serena s-a impus cu 6-3, 6-3.

Serena Williams, pregătită să revină în circuit: „Trebuie să joc la Wimbledon!”

Serena Williams a oferit vestea cea mare pe contul de Instagram, în timp ce se afla alături de jucătorul din NFL, Aaron Rodgers.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit despre revenirea mea pe teren, iar el (n.r. – Aaron Rodgers) m-a încurajat şi m-a pregătit pentru Wimbledon. Abia aştept!”, a spus Serena Williams, într-un story, pe contul de Instagram, citată de Sky Sports.

Întrebată dacă va participa şi la US Open, Serena Williams a răspuns:

„Wimbledon este înainte de US Open. Mai întâi trebuie să joc la Wimbledon. Sunt entuziasmată!”, a mai adăugat Serena.

Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam a căzut până pe locul 246 în clasamentul WTA, după ce a lipsit aproape un an din circuit. Wimbledon 2022 se va desfăşura în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Simona Halep are un nou antrenor: Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

Reclamă

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și