Închide meniul

Simona Halep – Patrick Mouratoglou nu este o colaborare perfectă. Anunțul făcut de un fost antrenor al Simonei. ”A luat învoire de la “sultan”. Ei îi plac antrenorii mai discreți, care stau în spate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2022, 14:15

Simona Halep – Patrick Mouratoglou nu este o colaborare perfectă. Anunțul făcut de un fost antrenor al Simonei. ”A luat învoire de la “sultan”. Ei îi plac antrenorii mai discreți, care stau în spate”

Patrick Mouratoglou, la academia sa de tenis

Profimedia Images

Simona Halep – Patrick Mouratoglou nu este o colaborare văzută cu ochi buni de fostul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai. Acesta susține că francezul nu este printre cei mai buni antrenori ai lumii și explică ce o va deranja pe Simo la cel care a făcut echipă 10 ani cu Serena Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu m-a surprins această colaborare, pentru că Simona s-a dus acolo, la academia lui Mouratoglou, să se pregătească. El a declinat prima cerere, apoi la Indian Wells a vorbit cu Serena și i-a dat acceptul. A luat învoire de la “sultan”. Nu știu cât o să dureze, pentru că Serena vrea să revină la Wimbledon. Nu știu ce o să facă Mouratoglou când o să aibă două jucătoare de top la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep – Patrick Mouratoglou, noua colaborare din tenisul mondial

Mouratoglou nu e cel mai de succes antrenor, a început cu Serena la 30 de ani. Eu cred că secretul acelei colaborări a fost Serena, nu antrenorul. Sunt antrenori foarte buni în circuit, dar care sunt modești, nu epatează, nu lucrează la marketingul lor. El și-a folosit imaginea pentru a apărea peste tot.

Mouratoglou vrea să fie în fața tuturor, să fie primul care apare. Simonei nu prea îi place lucrul ăsta, ei îi plac antrenorii mai discreți, care stau în spate și sunt lângă ea. Nu văd viitorul prea clar pentru cuplul Mouratoglou – Halep. Dar s-ar putea să tacticizeze meciurile foarte bine și să o ajute să câștige. În concluzie, dau 40% șanse de reușită pentru această colaborare, să meargă pe o perioadă mai lungă de câteva luni”, a spus Firicel Tomai, citat de digisport.ro.

Simona Halep a dezvăluit obiectivele pe care le are după numirea lui Mouratoglou

Simona Halep – Patrick Mouratoglou. Simona Halep a câștigat două Grand Slam-uri, unul pe zgura de la Roland Garros și altul pe iarba de la Wimbledon. Acum, ea așteaptă ajutorul lui Mouratoglou pentru a triumfa și pe hard. Cel mai aproape a fost la Australian Open, în 2018, atunci când a fost învinsă dramatic, în finală, de Caroline Wozniacki.

Reclamă

”Iubesc zgura, de aceea am putut să câștig multe titluri pe această suprafață. Am câștigat și Wimbledon, lucru pe care nu l-am așteptat, pentru că jocul acolo e foarte rapid și ai nevoie și de un serviciu bun.

Dar jocul meu a fost cu adevărat bun în acel an și s-a potrivit perfect pe suprafață și, în plus, am avut și multă încredere. Am câștigat titluri mari și pe hard, dar n-am reușit încă să câștig și un Grand Slam, așa că probabil că trebuie să fac ceva extra ca să pot câștiga unul.

De aceea lucrez acum cu Patrick, poate mă va putea ajuta să câștig unul și pe hard. Ar fi super, super frumos să reușesc și acest lucru în cariera mea”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Reclamă 4 / 0/3

Ce cotă are Halep la câștigarea Roland Garros 2022

Până la turneele majore de hard de la US Open sau Australian Open, Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros, acolo unde este văzută a doua favorită de către bookmakeri.

Simona are o cotă de 8 la câștigarea trofeului. Principala favorită este și actualul număr unu mondial, Iga Swiatek, cu o cotă de 3.75. Garbine Muguruza și Aryna Sabalenko, cu cote de 12, sunt și ele pe listă.

Simona Halep și Iga Swiatek au câștigat trofeul la Roland Garros, în 2018, respectiv 2020. Simo a mai pierdut anterior două finale, în 2014, cu Maria Sharapova, și în 2017, cu Jelena Ostapenko.

Turneul de la Roland Garros este programat în acest an în perioada 22 mai – 5 iunie și este primul de Grand Slam pentru perechea Simona Halep – Patrick Mouratoglou.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și