Închide meniul

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a ratat calificarea în finala de la Indian Wells 2022: „A fost un meci bun pentru mine!” Ce a spus despre pierderea dramatică a primului set

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 8:16

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a ratat calificarea în finala de la Indian Wells 2022: „A fost un meci bun pentru mine! Ce a spus despre pierderea dramatică a primului set

Simona Halep, în timpul unui meci de la Indian Wells

Profimedia Images

Simona Halep a avut o primă reacţie după ce a fost eliminată în semfinalele turneului de la Indian Wells de Iga Swiatek, scor 6-7, 4-6. Marea noastră campioană a acuzat şi probleme medicale, însă a scos în evidenţă părţile pozitive din partida cu poloneza. Simona Halep urmează să joace la turneul de la Miami dacă va fi aptă din punct de vedere medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a ratat finala de la Indian Wells

Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel, e încurajator pentru viitor„, a spus Simona Halep la conferinţa de presă, conform eurosport.ro.

Simona Halep a pierdut dramatic primul set cu Iga Swiatek

Simona Halep a pierdut la tie-break primul set cu Iga Swiatek. Poloneza s-a impus cu 8-6 la capătul unei lupte intense. „Simo” a spus că şi dacă ar fi câştigat primul set, era totuşi departe de calificarea în finală.

Da, cu siguranță. Am avut multe șanse și e chiar dureros când pierzi un astfel de set. Dar chiar și dacă aș fi câștigat acel set eram departe de calificarea în finală. Mă bucur că din punct de vedere al nivelului de joc am fost aproape, e un mare plus și un pas înainte„, a mai spus Halep în prima reacţie pe care a avut-o.

Simona Halep – Iga Swiatek  6-7, 4-6! Poloneza, cuvinte uriaşe despre Simo

După calificarea în marea finală, Iga Swiatek a lăudat-o pe Simona Halep și a transmis un mesaj emoționant.

Reclamă

”Nici nu mă gândeam că o să ajung până aici la începutul turneului. Am jucat ca și cum nu am avut nimic de pierdut. A fost stresant. Simona e foarte puternică mental. Avem stiluri diferite. Era greu să mă gândesc că voi reuși în tenis când am început!”, a spus Iga Swiatek la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și