Închide meniul

Simona Halep is ”on fire”! Gladiatoarea de la Roma își avertizează rivalele: ”Încep să îmi reglez ritmul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 16:09

Simona Halep is ”on fire”! Gladiatoarea de la Roma își avertizează rivalele: ”Încep să îmi reglez ritmul”

profimediaimages

Simona Halep în timpul turneului de la Roma

Locul doi mondial a vorbit la finalul meciului despre cum s-a simțit în meciul împotriva uneia dintre cele mai talentate ”tinere speranțe” ale tenisului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci dificil, mă așteptam la asta pentru că e o jucătoare care lovește puternic mingea și nu prea știi unde lovește și e greu să returnezi astfel de mingi. Dar mi-am revenit, am schimbat un pic jocul, am jucat un pic mai departe de ea și am încercat să înalț și mingile un pic”, a declarat Halep.

Simona Halep, de două ori în sferturi la Roma

Campioana româncă a ajuns de două ori în ultimul act al turneului de la Roma, însă a pierdut ambele partide în fața Elenei Svitolina. 

”Am servit foarte bine astăzi, încep să-mi reglez ritmul, dar nu e ușor după atâta pauză să vin din nou în turneu și să joc cu adversare foarte puternice, dar îmi place la Roma și mă bucur că văd progres de la zi la zi", a precizat Simona Halep la finalul meciului, într-o intervenție pentru Digi Sport.

Elena Svitolina este și ea în competiție și se va duela în sferturi cu Yulia Putintseva (locul 30 WTA).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și