Închide meniul

Simona Halep îşi cunoaşte adversara din sferturile de finală de la Madrid Open! „Simo” va întâlni cea mai bună jucătoare rămasă în competiţie

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 19:20

Simona Halep îşi cunoaşte adversara din sferturile de finală de la Madrid Open! „Simo va întâlni cea mai bună jucătoare rămasă în competiţie

Simona Halep a răbufnit după ce a aflat că cei de la ITIA au cerut amânarea procesului

Profimedia

  • Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din sferturile de finală de la Madrid Open
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Favorita 8 şi numărul 10 mondial, Ons Jabeur s-a calificat în sferturi la Madrid Open. Tunisianca a trecut de elveţianca Belinda Bencic, locul 13 mondial şi cap de serie 11. În următoarea fază a competiţiei, aceasta va juca cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jabeur s-a impus, scor 6-2, 3-6, 6-2, după o oră şi 56 de minute de meci. Partida a fost întreruptă din cauza grindinei.

Ons Jabeur, adversara Simonei Halep în sferturile de la Madrid Open

Reclamă

Sportiva tunisiană, care este cea mai bună jucătoare rămasă în competiţie (10 WTA), va juca în sferturi cu Simona Halep, dacă locul 21 WTA, care a trecut de Cori Gauff (SUA), locul 16 mondial şi cap de serie numărul 14.

Simona Halep a dezvăluit lovitura modificată

Simona Halep anunță care e lovitura modificată după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Simo susține că ”dreapta” i-a fost corectată și că îmbunătățirile sunt clare și la serviciu.

Reclamă

”Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren.

Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, a spus Simona Halep, citată de gsp.ro.

Într-adevăr, serviciul a fost una din armele cele mai importante în duelul cu Paula Badosa, câștigat cu 6-3, 6-1, în turul 2 de la Madrid. Simo a avut un procent de 84% la punctele câștigate cu primul, ea reușind să salveze 6 mingi de break din cele 7 avute de Badosa.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep