Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit lovitura modificată după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 12:59

Simona Halep a dezvăluit lovitura modificată după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep se antrenează alături de Patrick Mouratoglou

Profimedia

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Simona Halep, anunț despre colaborarea cu Patrick  Mouratoglou

Simona Halep anunță care e lovitura modificată după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Simo susține că ”dreapta” i-a fost corectată și că îmbunătățirile sunt clare și la serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren.

Simona Halep a dezvăluit lovitura modificată după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, a spus Simona Halep, citată de gsp.ro.

Reclamă

Într-adevăr, serviciul a fost una din armele cele mai importante în duelul cu Paula Badosa, câștigat cu 6-3, 6-1, în turul 2 de la Madrid. Simo a avut un procent de 84% la punctele câștigate cu primul, ea reușind să salveze 6 mingi de break din cele 7 avute de Badosa.

Simona Halep, noi detalii despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou

Relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este deja una solidă, dacă ținem cont de imaginea postată de antrenor după succesul cu Paula Badosa. Acesta apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră.

Reclamă

”Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow. Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta.

În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate”, a spus Halep și despre noua colaborare cu Patrick Mouratoglou.

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Pentru Simona Halep, urmează duelul cu Cori Gauff, cea care acum are o cotă de 22 la câștigarea trofeului. Românca a învins-o în primele două directe pe sportiva din Statele Unite, fără set pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA. O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”