Închide meniul

Meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian s-a anulat. „Simo” s-a retras din turneul de la Linz

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 18:47

Meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian s-a anulat. „Simo s-a retras din turneul de la Linz

Simona Halep - Jaqueline Cristian LIVE SCORE (21:00)

Profimediaimages

Update 18.40: Meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian s-a anulat! Sportiva de 29 de ani  s-a retras din competiție din cauza unor probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la tuneul de la Linz. „Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aş face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat şi mă doare. Dacă voi evolua, nu voi face decât să înrăutăţesc lucrurile. Vreau să mulţumesc organizatorilor turneului şi fanilor de aici, de la Linz„, a declarat Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Știrea inițială

Aceasta va fi cea de-a doua întâlnire directă dintre cele două românce, după recentul duel de la Cluj-Napoca. La Transyilvania Open, Simona s-a impus cu un categoric 6-1, 6-1, în sferturile de finală.

Simona Halep – Jaqueline Cristian LIVE SCORE. Reacţia lui Jaqueline

Jaqueline Cristian a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser, deşi pierduse în calificări. Sportiva de 23 de ani a dat însă marea lovitură în sferturile competiţiei. A eliminat-o pe Veronika Kudermetova.

Reclamă

„Sunt foarte încântată. Sunt mulțumită de jocul de săptămâna asta. Am pierdut în calificări, deci turneul a început pentru mine fără mari așteptări. Îmi știam adversara, știam ce să fac. Dar doar mă bucuram că sunt aici, nu acasă. Abia aștept să joc cu Simona”, a explicat Jaqueline Cristian.

Simona Halep, înapoi în Top 20

Succesul obținut cu Jasmine Paolini a ajutat-o pe Halep să obțină o performanță uriașă. Aflată pe locul 22 mondial, constănțeanca și-a asigurat revenirea în TOP 20 WTA. Cu cele 110 puncte pe care și le-a asigurat a ajuns la un total de 2577. A depășit-o astfel pe Elise Mertens (2570).

„Sunt foarte ușurată că am putut să câștig aceste meci. A fost foarte dificil. Ea a jucat foarte bine. Mă bucur că am putut domina finalul disputei.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău pentru asta, dar din păcate trebuie să fac și asta uneori (n.r. reacțiile nervoase). Țin să le mulțumesc fanilor că au venit. Este incredibil să joc aici„, a declarat Simona Halep imediat după ce a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Linz.

Simona nu a mai fost în afara TOP 20 mondial din 18 august 2013, când a ocupat locul 23. Din fericire pentru ea, acum poate răsufla ușurată. Revine între cele mai bune 20 de jucătoare mai repede decât se aștepta.

„Am mai spus de multe ori, nu mă gândesc la rezultate anul acesta, vreau doar să joc cât mai multe meciuri şi să încep anul următor cu cât mai multă încredere„, a spus Simona Halep înainte să plece în Austria.

Recomandări
  • Simona Halep – Jaqueline Cristian s-a anulat
  • Jaqueline Cristian s-a calificat automat în finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și