Închide meniul

Simona Halep, meci de foc cu liderul mondial, în Australia. Turneu de cinci stele cu Djokovic, Nadal sau Serena Williams

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 6:58

Simona Halep, meci de foc cu liderul mondial, în Australia. Turneu de cinci stele cu Djokovic, Nadal sau Serena Williams

ProfimediaImages

Simona Halep - Ashleigh Barty, duel de cinci stele la Adelaide

Partida Simonei va avea loc după ora 12:00 (ora României) şi este programat după un alt duel de cinci stele, cel dintre Rafael Nadal şi Dominic Thiem. Fiecare jucător dispută doar un meci, cu supertie-break în caz de egalitate de seturi. De notat e că vor mai participa şi Novak Djokovic, Serena Williams sau Naomi Osaka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colega de antrenamente a Simonei Halep, Irina Begu (79 WTA), va disputa şi ea un meci demonstrativ cu Venus Williams. Va fi o partidăcu un singur set. De notat e că meciurile vor avea şi spectatori în tribune, unde se vor respecta însă regulile de distanţare. 

Simona Halep se află în carantină, înainte de primele turnee din 2021

Simona Halep se află printre sportivii privilegiaţi care se pot antrena cinci ore pe zi, chiar dacă se află în carantină, la Adelaide. Ea a intrat deja în a doua săptămână şi se pregăteşte pentru primele competiţii din 2021, lucru dezvăluit de antrenorul Artemon Apostu-Efremov.

"Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel.

Din punctul de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti.

Reclamă

E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră", a spus Efremov.

Simona Halep are șansa de a câștiga primul ei trofeu la Australian Open. Cea mai bună performanță a sa la această competiție a fost în 2018, când a ajuns până în finală. Românca a fost învinsă atunci de Caroline Wozniacki.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și