Închide meniul

Simona Halep nu va mai participa la turneul Africa Cares Tennis Challenge. Anunțul organizatorilor: „Am înlocuit-o!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 noiembrie 2022, 18:59

Simona Halep nu va mai participa la turneul Africa Cares Tennis Challenge. Anunțul organizatorilor: „Am înlocuit-o!

Simona Halep a fost suspendată din tenis, pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată din tenis, pentru dopaj / Profimedia

Simona Halep nu va mai participa la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge, din luna decembrie. Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată provizoriu din circuitul profesionist, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, care recent a revenit la antrenamente, își caută dreptatea la tribunalul londonez Sport Resolutions și va încerca să obțină o pedeapsă cât mai mică, după acuzațiile de dopaj.

Simona Halep nu va mai participa la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge

Sportiva din Constanța își anunțase prezența la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge. Competiția de la Johannesburg se va desfășura pe 3 și 4 decembrie 2022.

„Simo” urma să joace la turneul caritabil alături de nume sonore, precum Martina Hingis, Ons Jabeur și Sloane Stephens.

În cele din urmă, Simona Halep nu va mai juca la Johannesburg. Organizatorii turneului au făcut anunțul în mediul online. Campioana noastră va fi înlocuită de Karolina Pliskova.

Reclamă

„V-o prezentăm pe Karolina Pliskova, din Cehia. Ea o va înlocui pe Simona Halep și va juca pe pământurile din Africa săptămâna viitoare”, au anunțat organizatorii Africa Cares Tennis Challenge, pe contul de Twitter.

Simona Halep urma să participe și la turneul World Tennis League, programat tot în luna decembrie. Românca nu va mai merge însă nici la competiția din Dubai.

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea, după ce a revenit la antrenamente

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea şi să anunţe ce se întâmplă în scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Reclamă 4 / 0/3

„Simo” şi-a reluat antrenamentele, după o lună în care şi-a tot pregătit apărarea. Fostul lider WTA s-a pregătit la baza lui Ion Ţiriac. Jurnaliştii de la welovetennis.fr au reacţionat după ce au văzut imaginile cu Halep pe suprafaţa ei preferată, zgura.

Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă„, au titrat jurnaliştii francezi. Aceştia cred că se apropie momentul în care sportiva din România va oferi noi detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate, pe 28 octombrie, ca urmare a unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, sportiva a reluat antrenamentele.

Românca, campioană la Toronto în vară, nu a mai jucat după înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent aflată pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas.

Fostul număr 1 mondial probabil speră să câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând„, au transmis cei de la We Love Tennis.

În mediul online au apărut imagini cu campioana noastră, în timp ce antrenează la Complexul Stejarii, din zona de nord a Capitalei.

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce exersa loviturile de rever și forehand, pe un teren de zgură, acoperit.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
Vezi toate știrile
Citește și