Închide meniul

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea în scandalul de dopaj: „Ar trebui să vorbească în curând!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2022, 10:29

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea în scandalul de dopaj: „Ar trebui să vorbească în curând!

Simona Halep a primit o nouă lovitură. Anunţul oficial făcut de WTA

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj
  • Jurnaliştii francezi aşteaptă lămuriri de la fostul lider WTA

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea şi să anunţe ce se întâmplă în scandalul de dopaj în care a fost implicată. Campioana noastră, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” şi-a reluat antrenamentele, după o lună în care şi-a tot pregătit apărarea. Fostul lider WTA s-a pregătit la baza lui Ion Ţiriac. Jurnaliştii de la welovetennis.fr au reacţionat după ce au văzut imaginile cu Halep pe suprafaţa ei preferată, zgura.

Francezii aşteaptă ca Simona Halep să rupă tăcerea. Românca a revenit pe terenul de tenis!

Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă„, au titrat jurnaliştii francezi. Aceştia cred că se apropie momentul în care sportiva din România va oferit detalii noi despre ceea ce s-a întâmplat.

Reclamă

În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate, pe 28 octombrie, ca urmare a unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, sportiva a reluat antrenamentele.

Românca, campioană la Toronto în vară, nu a mai jucat după înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent aflată pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas.
Fostul număr 1 mondial probabil speră să câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând„, au transmis cei de la We Love Tennis.

Reclamă

În mediul online au apărut imagini cu campioana noastră, în timp ce antrenează la Complexul Stejarii, din zona de nord a Capitalei.

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce exersa loviturile de rever și forehand, pe un teren de zgură, acoperit.

Pe ce loc va încheia Simona Halep anul 2022, după ce a fost acuzată de dopaj

Simona Halep n-a mai jucat din luna august, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022. Ea va încheia anul cu două titluri cucerite, la Melbourne Summer Set 1 și Toronto.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar și în aceste condiții, Simona se menține în TOP 10. Jucătoarea de 31 de ani va încheia anul 2022 pe locul 10 în clasamentul WTA.

Site-ul WTA a publicat clasamentul final din acest an. Iga Swiatek va încheia 2022 în postura de lider, fiind urmată pe podium de Ons Jabeur și Jessica Pegula.

În articolul respectiv, oficialii WTA n-au menționat nimic legat de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Românca a câștigat două titluri în acest an – Melbourne Summer Set 1 și Toronto -, și și-a făcut drum către al 8-lea an din carieră în care încheie în TOP 10”, a notat site-ul oficial WTA.

Ashleigh Barty, mesaj de încurajare pentru Halep

Ashleigh Barty s-a retras din tenis la începutul acestui an, însă este la curent cu ceea ce se confruntă Simona Halep în aceste momente. Românca a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanţă interzisă în rândul sportivilor, şi ca urmare a fost suspendată din tenis.

Ashleigh Barty crede în nevinovăţia româncei şi mărturiseşte că Halep este una dintre „cele mai bune persoane”. Totodată, tenismena retrasă din activitate susţine că a contactat-o pe româncă în această perioadă, pentru a vedea în ce stare se află.

Simona Halep este o prietenă incredibilă pe care o am. Este una dintre cele mai oneste persoane, dar, evident, nu pot comenta. Tot ce pot să spun este că Simona este una dintre cele mai bune persoane. Este dificil să spun altceva. Am vorbit cu ea, am vrut să văd ce mai face ca om„, a declarat Ashleigh Barty, conform presei din Australia.

Reclamă

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”