Închide meniul

Simona Halep o laudă pe Cori Gauff înaintea duelului din optimile de la Madrid Open: „Este periculoasă oricând, o adversară dificilă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 21:05

Simona Halep o laudă pe Cori Gauff înaintea duelului din optimile de la Madrid Open: „Este periculoasă oricând, o adversară dificilă!

Simona Halep s-a calificat în turul 3 al turneului de la Madrid

Profimedia

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă cu Paula Badosa, scor 6-3, 6-1, şi s-a calificat în optimile de finală de la Madrid Open. În următorul meci, campioana noastră va da peste Cori Gauff, jucătoarea care este considerată a fi chiar „noua Serena Williams”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” nu i-a dat nicio şansă lui Cori Gauff în precedentele două meciuri directe. Mai mult decât atât, campioana noastră nu a cedat niciun set. Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA.

O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Simona Halep o laudă pe Cori Gauff înaintea duelului din optimile de la Madrid Open

„Am jucat de curând cu ea. Este periculoasă oricând, o adversară dificilă. E extrem de tânără și joacă un tenis grozav, așa că tot creditul pentru ea. E plăcut să vedem așa ceva în tenis. Mă simt bătrână acum. Două povești total diferite, nu putem compara”, a transmis Simona Halep la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Când se joacă Simona Halep – Cori Gauff

Simona Halep – Cori Gauff este unul dintre cele mai aşteptate meciuri din optimile de finală ale turneului WTA Madrid Open. Organizatorii competiţiei cu premii totale de 6.5 milioane de euro au anunţat programul zilei de luni.

Reclamă

S-a aflat astfel ora de start aproximativă a disputei în care campioana noastră va încerca să obţină calificarea în „sferturi”. Este a treia partidă de pe arena centrală „Manolo Santana”.

Simona Halep revine la fileu după ce se vor încheia meciurile Tommy Paul – Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero – Gael Monfils. În condiţiile date, Halep – Cori Gauff nu va începe mai devreme de ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep o laudă pe Cori Gauff înaintea duelului din optimile de la Madrid Open
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și