Închide meniul

Simona Halep – Ons Jabeur. Simo, pregătită să rupă un „blestem” vechi de 17 luni! Statistica care o „bântuie” pe campioana noastră

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 23:33

Simona Halep – Ons Jabeur. Simo, pregătită să rupă un „blestem vechi de 17 luni! Statistica care o „bântuie pe campioana noastră

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells

Profimedia

  • Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai
  • Simo, fără victorie în faţa jucătoarelor din TOP 10, de 17 luni

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai, după ce a trecut de compatrioata Gabriela Ruse, scor 6-3, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Meciul nu va începe mai devreme de ora 17:00

Pentru jucătoarea din Constanţa urmează duelul cu Ons Jabeur, sportiva din Tunisia clasată pe locul 10 în ierarhia WTA.

Partida de la Dubai va fi prima din sesiunea de seară, de mâine, și nu va începe mai devreme de ora 17:00 (ora României).

Reclamă

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum. Fiecare dintre ele a câştigat câte o partidă. Ultima oară s-au duelat chiar la Dubai, în 2020, când Halep s-a impus în setul decisiv.

Citește și:

Simona Halep – Ons Jabeur. Simo, fără victorie în faţa jucătoarelor din TOP 10, de 17 luni

Simo va avea şansa să întrerupă o serie dezamăgitoare. Mai precis, Halep n-a mai câştigat vreun meci contra unei adversare din TOP 10 de mai bine de un an. Mai exact, de 17 luni. Ultima oară se întâmpla în septembrie 2020, când Simona o învingea pe Karolina Pliskova în finala turneului de la Roma. În partida din Italia, sportiva din Cehia s-a retras în setul al doilea, forţată de o accidentare.

Reclamă

După succesul de la Roma, au urmat alte 3 partide disputate de Simo în faţa unor jucătoare clasate pe primele 10 locuri WTA, dar sportiva noastră le-a pierdut pe toate. Cu Aryna Sabalenka (Stuttgart 2021), Elina Svitolina (US Open 2021) şi Maria Sakkari (Moscova 2021). De notat că Halep n-a reuşit nici să câştige vreun set în cele 3 partide cu jucătoarele aflate, la vremea respectivă, în TOP 10.

De cealaltă parte, Ons Jabeur a reuşit să câştige 5 din cele 11 meciuri disputate contra tenismenelor din TOP 10 WTA, în perioada septembrie 2020 – februarie 2022.

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-3, 6-2. Simo s-a impus în duelul 100% românesc din turul 2 de la Dubai

Simo a avut numai cuvinte frumoase la adresa Gabrielei, pe care a descris-o drept „o luptătoare fantastică”. Halep se pregăteşte acum pentru duelul din sferturi, cu Ons Jabeur, pe care a mai întâlnit-o de două ori de-a lungul timpului. Ultima oară s-a întâmplat chiar la turneul de la Dubai, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci dificil, mai ales că s-a jucat târziu. Am așteptat mult. Gabriela este o luptătoare fantastică, lovește foarte bine și nu este ușor să joci contra ei. Dar am mai jucat contra ei și știam ce trebuie să fac. Sunt mulțumită de victorie și sper ca data viitoare să joc și mai bine.

(n.r. – Despre meciul cu Jabeur, din 2020) Îmi amintesc că am avut în tribune o mulțime extraordinară și a fost o plăcere să joc în fața voastră. Am luptat până la final. Voi da tot ce pot ca să joc cel mai bun tenis al meu.

Am urmărit câteva meciuri, dar prefer să mă relaxez în cameră sau să mă plimb pe afară, să iau aer curat. E plictisitor să aștepți 5-6 ore ca să te duci la încălzire, înainte de meci”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani