Închide meniul

Simona Halep – Paula Badosa | Iberica, sinceră la conferinţa de presă: „Credeţi că sunt favorită în meciul ăsta? Da? Bine, o iau de bună”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2022, 8:53

Simona Halep – Paula Badosa | Iberica, sinceră la conferinţa de presă: „Credeţi că sunt favorită în meciul ăsta? Da? Bine, o iau de bună

Simona Halep, în timpul unui meci disputat la Madrid

Profimedia Images

Simona Halep – Paula Badosa este şocul din turul secund de la Madrid, între primele favorite la câştigarea trofeului. Chiar dacă bookmakerii o văd cu prima şansă în meciul contra Simonei, ocupanta locului 2 WTA e de altă părere. Aceasta va fi prima directă dintre cele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Credeţi că sunt favorită în meciul ăsta? Da? Bine, o iau de bună. Va fi foarte greu. Ea a câştigat acest turneu. Ea joacă pe terenul central, a jucat de atâtea ori, aşa că ştie foarte bine acest teren. Va fi foarte greu. A câştigat Roland Garros, ce pot să spun? Dar cred că va fi un meci interesant, pentru că va fi un meci pe zgură foarte tactic şi abia aştept.

Simona Halep şi Paula Badosa, principalele favorite la câştigarea trofeului, la Madrid

Bineînţeles că este o mare campioană. Aşa că, favorită sau nu, voi încerca să dau tot ce am mai bun, pentru că sigur mă va împinge la limită”, a spus Paula Badosa, înaintea meciului cu Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

Casele de pariuri oferă cote apropiate pentru câştigarea acestui duel, Paula Badosa având o cotă de 1.87, în timp ce Simona Halep are cotă 1.93. Atunci când vine vorba de adjudecarea trofeului, Paula are cotă 6, iar Simo cotă 7.

Traseu mai facil pentru Simona Halep la Madrid

Dacă va trece de Paula Badosa, Simona Halep va avea parte de un traseu mai uşor la Madrid, ţinând cont de surprizele din primul tur. Aryna Sabalenka, din Belarus, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată, joi, în primul tur al turneului iberic. A mai părăsit competiția și Jelena Ostapenko, o altă rivală a lui Simo.

Reclamă

Sabalenka, deţinătoarea trofeului la Madrid, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, de americanca Amada Anisimova, locul 33 WTA, după un meci care a durat o oră şi 55 de minute. Sabalenka a căzut pentru moment pe locul 7 WTA după acest eşec, în urma căruia pierde 990 de puncte.

O altă favorită, Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a părăsit şi ea competiţia în prima manşă, după 2-6, 6-4, 4-6, cu Ekaterina Alexandrova din Rusia, locul 45 WTA, un meci de o oră şi 48 de minute.

Şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, în prima manşă, cu 6-4, 7-5, de compatrioata ei, Marie Bouzkova, locul 77 WTA, într-un meci de o oră şi 34 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, dezvăluiri despre Patrick Mouratoglou, înainte de meciul cu Paula Badosa

Simona a ţinut să scoată în evidenţă calităţile care l-au ţinut pe Patrick Mouratoglou în funcţia de antrenor al Serenei Williams pentru 10 ani. Simo a dezvăluit că s-a angajat să urmărească o rutină riguroasă stabilită de celebrul antrenor.

„Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow.

Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate.

O zi la academie arată astfel: la 8 și jumătate am început antrenamentul, ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac, m-am antrenat două, trei ore, pregătire fizică, fizioterapie pentru că am fost accidentată și am avut nevoie și după ce m-am recuperat să mă asigur că sunt rămân sănătoasă, apoi la sfârșit stretching, am făcut baie cu gheață, baie caldă… E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată„, a declarat Simona Halep, conform gsp.ro.

Simona Halep, de două ori campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și