Închide meniul

Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Petra Martic: ”Vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2022, 8:15

Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Petra Martic: ”Vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez”

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul WTA

Getty Images

”Am jucat ultima oară aici. Mă aștept la o bătălie dificilă. E întotdeauna greu să joci împotriva ei. Mă voi uita la meciul acela și voi fi pregătită. Acum, vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez. Mai e mult până la meci”, a spus Simona, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Martic, după 6-4, 6-7 (5), 6-3, tot la Indian Wells, în sferturi, în 2018, 6-4, 6-2, la Guangzhou, în turul I, în 2015 şi 3-6, 7-5, 5-7, în optimi, la Copenhaga, în 2011.

Simona Halep, despre duelul cu Sorana Cîrstea: Era ceva nou, nu știam la ce să mă aștept

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Sorana Cîrstea, în optimi. A fost a patra întâlnire dintre cele două și scorul a devenit acum egal. Totuși, precedentul meci dintre cele două rivale se disputase în 2010, în calificările de la Cincinnati.

”Fiecare jucătoare e un pic stresată când joacă împotriva unei jucătoare din aceeași țară. Dar m-am obișnuit, am jucat de atâtea ori împotriva româncelor. Împotriva ei nu jucasem în ultimii 12 ani. Era ceva nou, nu știam la ce să mă aștept. Ne-am antrenat doar de puține ori de-a lungul anilor și a fost cu adevărat ceva nou.

Simt că am jucat perfect în primul set, am știut ce am de făcut. Setul doi a fost mai greu, am început să ratez și ea a jucat un pic mai bine. Mă bucur că am reușit să termin în două seturi. Sunt fericită că îmi găsesc ritmul, plăcerea de joc. Lupt pentru fiecare punct”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

„Simo” a câştigat duelul din optimi, cu conaţionala sa, şi s-a calificat în sferturile de la Indian Wells. În urma acestui succes, aceasta a ajuns la a 18-a victorie la rând în faţa unei sportive din România.

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

Reclamă 4 / 0/3

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simo o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

Recomandări
  • Simona Halep o va întâlni pe Petra Martic, în sferturile de finală de la Indian Wells
  • Simona o conduce pe Martic la ”directe”, cu 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și