Închide meniul

Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 9:58

Reclamă
Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

Simona Halep, pregătită pentru TAS

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Getty Images

Simona Halep e pregătită să se apere la TAS, acolo unde speră să scape măcar de o parte din pedeapsa de 4 ani de suspendare din circuit, primită de la ITIA, în această toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de la Lausanne a venit cu un răspuns, după ce luni a apărut programul primelor trei luni de la TAS, în care cazul Simonei Halep nu era inclus. TAS a venit cu informaţii legate de procedura în sine, care depinde de disponibilitatea arbitrilor, dar şi a părţilor de procedură.

Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

„Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024″, e răspunsul TAS, conform fanatik.ro.

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din circuitul profesionist de către ITIA. Simo speră ca pedeapsa să îi fie redusă, după procesul de la Lausanne.

Reclamă

Ion Ţiriac a anunţat cum poate scăpa Simona Halep de suspendare

Ion Ţiriac a anunţat, cu o lună în urmă, cum poate scăpa Simona Halep de suspendare. Miliardarul susţine că a vorbit cu dubla câştigătoare de Grand Slam, căreia i-a transmis că ar avea nevoie de 5 milioane de dolari pentru a spera la revenirea rapidă în circuit.

Ţiriac susţine că singura şansă a Simonei să scape de cei 4 ani de suspendare este de a angaja doi avocaţi cu nume uriaşe, lucru care ar costa-o suma de mai sus. Tot magnatul a susţinut că Simo e aproape de a comite greşeala de a se prezenta la TAS cu nişte avocaţi din Los Angeles de care acesta nu a auzit.

„Există oameni care te pot apăra la treaba asta. Eu i-am spus domnişoarei Halep. După părerea mea, dacă nu are cinci milioane de dolari pe masă mâine dimineaţă, pentru unul sau doi avocaţi calumea, care să dea pentru 100 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Să duce la TAS, ce speranţe, nu ştiu. Cu cine se duce? Am înţeles că se duce cu nişte avocaţi din Los Angeles, nu am auzit de ei, nu îi cunosc. Îi urez din tot sufletul numai bine şi succes.

Acum se duce la TAS. Ştiţi ce e TAS-ul? În anul 2000 erau alţii. TAS-ul sparge toate regulile. Mi-a spus preşedinta de la TAS: `Domnule Ţiriac, nu puteţi vorbi aici, aveţi cel puţin cinci avocaţi`.

Am 55 de avocaţi şi am vorbit tot timpul. Ia să te uiţi la document. E ora 4. În legea ta, la ora 5 îmi dai un verdict. La ora 8 seara, TAS-ul vine înapoi şi zice `mâine la 3`, încalcă legea. Ce face? Ia medalia şi o dau unei românce, dar ea are voie să concureze”, a spus Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și