Închide meniul

Ce se întâmplă cu cazul Simonei Halep. Anunţul oficial făcut de TAS, după suspendarea uriaşă primită de românca

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2023, 11:01

Reclamă
Ce se întâmplă cu cazul Simonei Halep. Anunţul oficial făcut de TAS, după suspendarea uriaşă primită de românca

Ce se întâmplă cu cazul Simonei Halep. Anunţul oficial făcut de TAS

Cazul Simonei Halep va fi judecat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), dar dubla câştigătoare de Grand Slam nu a primit cea mai bună veste, după ultimul anunţ oficial făcut de tribunalul de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din circuitul profesionist de către ITIA. Simo speră ca pedeapsa să îi fie redusă, după procesul de la Lausanne.

Ce se întâmplă cu cazul Simonei Halep. Anunţul oficial făcut de TAS

Totuşi, Halep mai are de aşteptat pentru afla un nou verdict, care cu siguranţă nu îi va anula sentinţa. În cel mai bun caz, pedeapsa va fi micşorată.

TAS a publicat programul audierilor din primele trei luni din 2024, iar cazul Simonei Halep nu se află pe listă. Astfel, cu siguranţă românca de 31 de ani nu va primi un răspuns mai devreme de 21 martie.

Reclamă

Ion Ţiriac a anunţat cum poate scăpa Simona Halep de suspendare

Ion Ţiriac a anunţat, cu o lună în urmă, cum poate scăpa Simona Halep de suspendare. Miliardarul susţine că a vorbit cu dubla câştigătoare de Grand Slam, căreia i-a transmis că ar avea nevoie de 5 milioane de dolari pentru a spera la revenirea rapidă în circuit.

Ţiriac susţine că singura şansă a Simonei să scape de cei 4 ani de suspendare este de a angaja doi avocaţi cu nume uriaşe, lucru care ar costa-o suma de mai sus. Tot magnatul a susţinut că Simo e aproape de a comite greşeala de a se prezenta la TAS cu nişte avocaţi din Los Angeles de care acesta nu a auzit.

„Există oameni care te pot apăra la treaba asta. Eu i-am spus domnişoarei Halep. După părerea mea, dacă nu are cinci milioane de dolari pe masă mâine dimineaţă, pentru unul sau doi avocaţi calumea, care să dea pentru 100 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Să duce la TAS, ce speranţe, nu ştiu. Cu cine se duce? Am înţeles că se duce cu nişte avocaţi din Los Angeles, nu am auzit de ei, nu îi cunosc. Îi urez din tot sufletul numai bine şi succes.

Acum se duce la TAS. Ştiţi ce e TAS-ul? În anul 2000 erau alţii. TAS-ul sparge toate regulile. Mi-a spus preşedinta de la TAS: `Domnule Ţiriac, nu puteţi vorbi aici, aveţi cel puţin cinci avocaţi`.

Am 55 de avocaţi şi am vorbit tot timpul. Ia să te uiţi la document. E ora 4. În legea ta, la ora 5 îmi dai un verdict. La ora 8 seara, TAS-ul vine înapoi şi zice `mâine la 3`, încalcă legea. Ce face? Ia medalia şi o dau unei românce, dar ea are voie să concureze”, a spus Ţiriac.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și