Închide meniul

Simona Halep, premii pe final de an! La ce categorii a nominalizat-o WTA pe câștigătoarea de la Roma

Gal Dorin Publicat: 14 octombrie 2020, 16:49

Reclamă
Simona Halep, premii pe final de an! La ce categorii a nominalizat-o WTA pe câștigătoarea de la Roma

profimediaimages

Simona Halep cu trofeul Roland Garros

WTA a anunțat astăzi propunerile pentru premiul acordat jucătoarei lunii septembrie, dar și cel pentru cea mai frumoasă lovitură reușită la meciurile de dublu. Simona Halep este nominalizată la ambele categorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, propusă pentru ”Jucătoarea lunii septembrie”

Simona Halep a avut o lună septembrie foarte bună, reușind să câștige turneul de la Roma după ce a trecut în finală de Karolina Pliskova scor 6-0 2-1 ab.

Celelalte două jucătoare de tenis nominalizate la această categorie sunt Naomi Osaka, cea care a câștigat US Open și Victoria Azarenka, finalistă la Flushing Meadows.

Halep și Niculescu, propuse pentru cea mai frumoasă execuție la dublu

Mai mult, Simona Halep și Monica Niculescu, partenera ei de dublu, pot obține și premiul pentru cea mai frumoasă execuție a lunii.

Reclamă

În timpul turneului de la Roma, cele două românce au câștigat un punct foarte intens împotriva cuplului Svitolina/Yastremska.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:37 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” Vezi toate știrile
Citește și