Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg! Ce a spus despre viitoarea adversară, Bianca Andreescu: „Sunt sigură de asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 20:59

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg! Ce a spus despre viitoarea adversară, Bianca Andreescu: „Sunt sigură de asta!

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimediaimages

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a oferit prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg! Campioana noastră a învins-o în 55 de minute pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-1, și se pregătește acum pentru meciul cu Bianca Andreescu (22 de ani, 63 WTA)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a arătat extrem de fericită după victoria-fulger din sferturi.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Bad Homburg

Sportiva din Constanța le-a mulțumit spectatorilor de la turneul din Germania pentru susținerea necondiționată din meciul cu Anisimova.

Halep a vorbit și despre duelul „de foc” cu Bianca Andreescu, din penultimul act de la Bad Homburg. „Simo” este sigură că va avea parte de o misiune complicată împotriva jucătoarei din Canada, cu origini românești:

„A fost un meci excelent. Știam că Amanda va juca rapid și trebuia să fiu puternică. Sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Iubesc să fiu aici. Îmi plac oamenii de aici, în primul rând. Mă susțin de fiecare dată când joc aici. Publicul a fost alături de mine și astăzi și îi mulțumesc. Și orașul e frumos, totul e intim, e aproape.

Reclamă

Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Știu la ce să mă aștept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie și apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova, pentru digisport.ro.

Simona a câştigat primul set, scor 6-2, după 25 de minute. În setul 2, Simona Halep, care reuşit 10 aşi în meci, a câştigat cu 6-1, după 30 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Bianca Andreescu, duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg

Simona Halep – Bianca Andreescu este duelul de foc din optimile de Bad Homburg. „Simo” şi-a asigurat prezenţa în semifinale după ce a trecut de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-1.

Halep și Andreescu s-au mai întâlnit o singură dată, la Turneul Campioanelor din 2019, de la Guadalajara, unde campioana noastră s-a impus în decisiv, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

În sferturile turneului din Germania, Bianca Andreescu s-a distrat cu Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Meciul din semifinale va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În cealaltă semifinală de la Bad Homburg se vor lupta Alize Cornet și Caroline Garcia.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

Reclamă

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și