Închide meniul
UPDATE

Simona Halep – Bianca Andreescu, duel de foc în semifinalele de la Bad Homburg!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iunie 2022, 20:45

Simona Halep – Bianca Andreescu, duel de foc în semifinalele de la Bad Homburg!

Simona Halep - Bianca Andreescu, posibilul duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg

profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Bad Homburg şi va avea un meci de foc. „Simo” se va lupta pentru un loc în marea finală cu Bianca Andreescu, sportiva din Canada cu origini româneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu s-a distrat cu Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei din Germania.

Simona Halep – Bianca Andreescu, duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg

Update: Simona Halep – Bianca Andreescu este duelul de foc din optimile de Bad Homburg. „Simo” şi-a asigurat prezenţa în semifinale după ce a trecut de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-1. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, când s-a impus jucătoarea din România.

Ştirea iniţială

Simona Halep – Bianca Andreescu este posibilul duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg. Sportiva din Canada cu origini româneşti s-a impus într-o oră şi 23 de minute.

Reclamă

În semifinale, Andreescu poate da peste Simona Halep. „Simo” ţinteşte calificarea într-o nouă semifinală pe iarbă. Campioana noastră va juca cu Amanda Anisimova în sferturile de finală. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Simona Halep, mesaj pentru fanii care au susţinut-o la Bad Homburg

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Tamara Zidansek, scor 6-0, 6-3, și s-a calificat în sferturi la Bad Homburg. Campioana noastră s-a arătat extrem de mulțumită de modul în care a abordat meciul din optimi, câștigat fără emoții după o oră și 6 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a declarat că stilul său agresiv a contat enorm în desfășurarea partidei cu Zidansek. Jucătoarea din Constanța avut un mesaj și pentru publicul care a susținut-o în confruntarea de miercuri.

„Am jucat foarte agresiv, sunt fericită de modul în care am jucat. Mă bucur că mai joc cel puțin un meci aici. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la meci, au creat o atmosferă superbă, e foarte plăcut să joci aici”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Totodată, Simona Halep a vorbit şi despre următoarea partidă cu Amanda Anisimova.

„E un alt meci, am mai jucat cu ea de câteva ori, dar acum va fi pe iarbă, e diferit. Cu siguranță voi fi pregătită”, a mai spus Halep.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

Reclamă

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Recomandări
  • Simona Halep şi-a aflat posibila adversară din semifinalele Bad Homburg
  • Simo va avea un duel de foc

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și