Închide meniul

Simona Halep, pusă la punct după ultimele mesaje prin care a anunțat că ”îi este distrusă sănătatea mintală”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 8:44

Simona Halep, pusă la punct după ultimele mesaje prin care a anunțat că ”îi este distrusă sănătatea mintală”

Simona Halep ar urma să fie suspendată 2 ani în scandalul de dopaj

Simona Halep, la o conferință de presă / Profimedia Images

Simona Halep a fost pusă la punct de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din tenis, Ben Rothenberg. Acesta nu este de acord cu ultimele mesaje postate de campioana noastră, prin care Simo acuză autoritățile pentru amânarea repetată a procesului prin care vrea să își demonstreze nevinovăția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rothenberg susține că există prea multe necunoscute în cazul lui Halep, dar și că pedeapsa minimă pentru românca ar fi de un an de suspendare, în pofida scandalului pe care îl are cu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Simona Halep, pusă la punct după ultimele mesaje

”Pe de altă parte, sunt atâtea lucruri pe care nu le cunoaștem legate de detaliile cazului Simonei Halep. Nu știm care sunt motivele acestor amânări.

Lumea nu ar trebui să ia fiecare protest al acuzatei ca pe o valoare de necontestat, ceea ce oamenii par că fac din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare.

Și dacă Simona Halep va câștiga procesul în care anunță că nu a fost vorba de o greșeală sau neglijență semnificativă, ea tot va fi suspendată cel puțin un an. Asta ar însemna că, și dacă s-ar fi judecat mai devreme, ea oricum nu ar fi jucat tenis acum”, a scris pe Twitter Ben Rothenberg.

Reclamă

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional, după ce procesul său de dopaj a fost amânat pentru a treia oară. Românca a transmis un nou mesaj dur, dezvăluind că cei de la ITIA îi distrug reputaţia, iar întreg scandalul de dopaj în care este implicată de la finalul lunii octombrie are un impact major asupra sănătăţii sale mentale.

Procesul Simonei Halep ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă a fost din nou amânat, pentru a treia oară. Românca a răbufnit din nou pe reţelele de socializare, unde a transmis un mesaj acid.

Reclamă 4 / 0/3

„Din nou, sun devastată! ITIA mi-a amânat iar procesul, pentru a treia oară! Aştept să fiu judecată încă din luna octombrie. În decembrie, am demonstrat, graţie unor experţi, lotul din care provenea suplimentul contaminat, supliment din cauza căruia testul a ieşit pozitiv.

Am cerut, aşa cum sunt şi regulile anti-doping, un proces rapid: este dreptul meu, este scris în reguli! Din păcate, ITIA mi-a amânat procesul de trei ori:

– refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un tibunal independent;

-refuzându-mi dreptul de a participa la vreun turneu în ultimele opt luni.

Acum ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără să mai menţionez că îmi voi pierde toate punctele şi clasarea mea.

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar de asemenea mă ucid pe mine ca sportiv profesionist, şi nici nu vreau să mai vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a notat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și