Închide meniul

Simona Halep, rugăminte după ce a învins-o pe Gabriela Ruse la Transylvania Open: „Hai, întâi asta!” Ce a spus despre discursul Emmei Răducanu în limba română

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 17:13

Simona Halep, rugăminte după ce a învins-o pe Gabriela Ruse la Transylvania Open: „Hai, întâi asta! Ce a spus despre discursul Emmei Răducanu în limba română

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

La interviul după partida cu Gabriela Ruse, Simona Halep i-a cerut Alexandrei Dulgheru, cea care îi lua interviu chiar pe teren. Simona Halep i-a cerut Alexandrei ca interviul să se facă în limba română. „Nu, te rog! Hai să vorbim întâi în română!”, i-a spus Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a vorbit și despre faptul că Emma Răducanu a vorbit în limba română, după victoria cu Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1.

Simona Halep, despre discursul Emmei Răducanu în limba română

„Am fost surprinsă pentru ca am tot auzit ca nu vorbeste, dar a făcut -o foarte bine. Este un sentiment plăcut și a fost ceva special pentru toti românii„, a mai spus Simona Halep.

Citește și:

Emma Răducanu, discurs în limba română după victoria cu Polona Hercog

Jucătoarea cu origini românești s-a calificat în turul al doilea la Transylvania Open la capătul unui meci nebun. Britanica a revenit de la 0-1 la seturi și și-a distrus adversara în decisiv.

Emma Răducanu a vorbit în românește după victoria cu Polona Hercog. Campioana de la US Open a spus că se simte ca acasă în România și este mândră că reușește să-i încânte pe fanii români.

Reclamă

„Voi încerca să vorbesc în română. Astăzi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare. Eu cred ca n-am jucat așa bine, dar am câștigat. Am așa multă bucurie acum! Vreau să vă mulțumesc, este un turneu foarte bine organizat! Îmi place România foarte mult! Cred că sunt acasă aici!

Ciorba de perișoare îmi place cel mai mult, dar n-am mâncat perișoare acum, ci legume. Mai aștept puțin până mănânc și sarmale. Și mămăliga este bună, și papanașii.

Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Vă mulțumesc tuturor pentru suport. Acum îmi e puțin rușine să vorbim în română, dar dacă mai stau puțin aici, pot să învăț mai bine”, a spus Emma Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și