Închide meniul

Simona Halep: „Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou!”. Cum i-a răspuns noul antrenor campioanei noastre, după anunţul răsunător din tenis

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 18:48

Simona Halep: „Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou!. Cum i-a răspuns noul antrenor campioanei noastre, după anunţul răsunător din tenis

Simona Halep i-a răspuns lui Patrick Mouratoglou

Profimedia Images

  • Patrick Mouratoglou i-a răspuns Simonei Halep în mediul online
  • Ce i-a spus noul antrenor

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep, i-a răspuns campioanei noastre pe contul de Twitter. Simo a scris că este „foarte entuziasmată” pentru noua colaborare, iar replica tehnicianului francez n-a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are un nou antrenor: Patrick Mouratoglou. Fostul tehnician al Serenei Williams, din ultimii 10 ani, a anunţat astăzi că a semnat un contract cu jucătoarea româncă.

Patrick Mouratoglou i-a răspuns Simonei Halep în mediul online. Ce i-a spus noul antrenor

„Foarte entuziasmată pentru un nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep, pe contul de Twitter, după anunţul răsunător.

Reclamă

„Şi eu sunt foarte entuziasmat”, a fost replica lui Patrick Mouratoglou la postarea Simonei, din mediul online.

Reclamă

Patrick Mouratoglou, declaraţii care o vizau direct pe Simona Halep

Ani la rândul, antrenorul francez a pregătit-o pe Serena Williams, una dintre rivalele Simonei Halep în circuitul WTA. În urmă cu 4 ani, când Simona Halep se afla pe primul loc, Mouratoglou făcea o afirmaţie incredibilă despre jucătoarele care ocupau prima poziţie în clasamentul WTA.

Cred că schimbările de lider dăunează tenisului! Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari.

Nu poţi construi un superstar! Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv la academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis„, spunea, în 2018, Patrick Mouratoglou pentru Tennis Magazine.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a devenit Mouratoglou noul antrenor al campioanei noastre

Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani