Închide meniul

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, în primul tur de la turneul de la Madrid. Cu cine va juca Sorana Cîrstea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 16:42

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, în primul tur de la turneul de la Madrid. Cu cine va juca Sorana Cîrstea

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep şi-a aflat prima adversară a turneului de la Madrid

Simona Halep va avea o misiune uşoară la prima vedere, în primul tur al turneului de la Madrid. Numărul 3 WTA va juca cu locul 46 mondial,  Sara Sorribes Tormo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă trece de Tormo, Halep va evolua în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Magda Linette (Polonia) şi Saisai Zheng (China).

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017. Cealaltă româncă de pe tabloul principal de la Madrid, Sorana Cîrstea, locul 58 mondial, va evolua în primul tur cu americanca Jessica Pegula, locul 33 mondial. 

Simona Halep vrea tripla la Madrid!

Simona Halep a pierdut meciul cu Aryna Sabalenka şi a plecat direct din Germania către Spania. A treia jucătoare a lumii va participa la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac. "Sunt răsfăţată acolo", susţine Simona.

"O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul. Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă.

Reclamă

Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r Toni Iuruc). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin", a spus Halep, citată de digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și