Închide meniul
VIDEO

Simona Halep se antrenează intens pe terenul de tenis, în ciuda suspendării uriaşe primite: „Niciodată să nu renunţi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 11:09

Simona Halep se antrenează intens pe terenul de tenis, în ciuda suspendării uriaşe primite: „Niciodată să nu renunţi

Simona Halep se antrenează intens pe terenul de tenis, chiar dacă tribunalul sportiv Sport Resolution a suspendat-o timp de 4 ani

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep se antrenează intens pe terenul de tenis, chiar dacă tribunalul sportiv Sport Resolution a suspendat-o timp de 4 ani. Jucătoarea noastră demonstrează astfel, încă odată, că nu se dă bătută și că vrea să revină în forță pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de Instagram al Simonei Halep au fost postate imagini de la antrenamentul tenismenei, însoţite de o muzică sugestivă: piesa „Never give up” (n.r. „Niciodată să nu renunţi”) a cântăreţei Sia.

Simona Halep se antrenează intens pe terenul de tenis, în ciuda suspendării uriaşe primite

Clipul a fost primit cu mult entuziasm pe reţeaua de socializare. În mai puţin de 20 de minute de la postare, fanii sportivei noastre s-au mobilizat, iar peste 2.5000 de persoane au dat like.

Simona Halep a publicat şi două emoji-uri, cu o rachetă şi o inimă, care transmit că jucătoarea iubeşte în continuare tenisul şi nu se va da bătută.

 
View this post on Instahalep gram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Simona Halep a anunţat, după ce a fost suspendată din competiţiile oficiale, că va contesta decizia primită de la tribunalul Sport Resolution la TAS.

Jucătoarea din Constanța a jucat ultimul meci de tenis pe data de 29 august 2022. Atunci, Simona era eliminată în mod surprinzător de la US Open de către Daria Snigur, o jucătoare din Ucraina. După acel meci însă, „Simo” avea să fie suspendată, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un test antidopping.

Veşti încurajatoare pentru Simona Halep: „Sentinţa va fi mult diminuată la TAS!” Anunţul lui George Cosac

Simona Halep are parte de veşti încurajatoare, după suspendarea de patru ani primită din partea ITIA. George Cosac are încredere că sentinţa româncei va fi mult diminuată, ca urmare a recursului făcut de aceasta la TAS. Preşedintele FRT are mare încredere în nevinovăţia fostului lider WTA.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. A mers Simona la TAS?) Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată. (n.r. De ce spuneţi acest lucru?) Eu am stat de vorbă cu ea când au început problemele. Ea mi-a spus cu mâna pe inimă că nu a făcut nimic împotriva legii. Din câte ştiu, probele de sânge tot timpul au ieşit perfecte.

(n.r. Domnul Ţiriac a sfătuit-o să-i dea în judecată pe producătorii acelui supliment pentru daune morale şi nu numai. Se va ajunge acolo?) Cu siguranţă se va ajunge acolo. Este o imagine câştigată în ani de muncă, în ani de sacrificii. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, la fel aş fi dat în judecată respectiva firmă.

Simona reprezintă un brand pentru România şi ani de zile a fost un vid al performanţelor în sport. A fost o perioadă în care Simona a dominat cu performanţele ei. Nu văd care ar fi fost interesul ei să poată comite o greşeală de genul acesta.

(n.r. Există un panou la intrare în care spuneţi: Simona, te aşteptăm. Va mai continua Simona să facă tenis?) Aşteptăm răspunsul de la TAS. Eu sunt convins că-şi va dori să revină pe terenul de tenis. Dacă o va face, o va face doar la cel mai înalt nivel. Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată”, a declarat George Cosac, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și